Postin työntekijä menehtyi vakavan väkivallan uhrina – olemme suru-uutisesta syvästi järkyttyneitä

19.11.2022

Varhaisjakelussamme työskennellyt työntekijämme joutui vakavan väkivallanteon uhriksi jakelureitillään 17.11. vastaisena yönä Vantaan Myyrmäessä. Suureksi suruksemme olemme saaneet tiedon, että hän on menehtynyt saamiinsa vammoihin.

”Olemme koko työyhteisö erittäin järkyttyneitä tapahtumasta ja suru-uutisesta. Ajatuksemme ovat menehtyneen työkaverimme omaisten ja läheisten luona. Syvä osanottomme heille tässä raskaassa ja vaikeassa tilanteessa. Toivomme, että menehtyneen työkaverimme perhe, läheiset ja työyhteisömme saavat rauhassa käsitellä tapahtunutta”, sanoo Postin henkilöstöjohtaja Timo Koskinen.

”Huolehdimme siitä, että työyhteisöllä ja työkavereilla on kaikki mahdollinen tuki ja apu asian käsittelyyn. Olemme tarjonneet ja tarjoamme kriisiapua ja tässä meidän sisäistä tiimiämme tukee myös työterveyspalveluistamme kriisiavun ammattilaiset. Tarjoamme tukea myös lähiomaisille”, hän jatkaa.

Poliisi tiedotti ottaneensa kiinni yhden henkilön, ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi 20.11. Poliisi jatkaa tapahtuneen rikoksen tutkintaa ja vastaa tiedottamisesta.