Posti jatkaa Kelan Kouvolasta lähettämän paketin etsimistä

02.02.2022

Kela on julkaissut 2.2.2022 mediatiedotteen ja ilmoituksen Kouvolan Sanomissa, jossa kerrotaan kateissa olevasta Postin kuljetettavaksi annetusta lähetyksestä. Paketti sisältää Kelan Kouvolan palvelupisteeseen 26.11.2021 jätettyjä hakemuksia ja asiakirjoja. Kelan tietojen mukaan palvelupisteellä on tuolloin asioinut noin 20 asiakasta. Pakettia on jäljitetty yhteistyössä Kelan kanssa tammikuun loppupuolelle, mutta sitä ei valitettavasti ole vielä löydetty.

”Lähetyksen katoaminen on aina vakava virhe, ja olemme erittäin pahoillamme Kelan asiakkaille ja Kelalle aiheutuneesta harmista ja haitasta. Lähetyksen etsimistä jatketaan kaikin mahdollisin keinoin. Lajittelussamme on tapahtunut inhimillinen virhe, ja paketti on ohjautunut väärin. Jatkamme tapahtuneen perinpohjaista selvittämistä, ja teemme kaikkemme, että paketti löydetään”, kertoo Arttu Hollmérus, joka vastaa Postin paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnasta.

Vuonna 2020 Posti kuljetti 64 miljoonaa pakettia. Näistä kadonneiksi todettiin alle 0,05 promillea (0,00489 %). Jokainen tapaus on kuitenkin liikaa.