30 000 postikorttia ilahduttaa veteraaneja ja sotiemme naisia itsenäisyyspäivänä

01.12.2022

Posti ja veteraaniliitot järjestivät jo kahdeksatta kertaa korttikampanjan, jossa ilahdutetaan sotiemme veteraaneja, sotiemme naisia ja lottia postikortilla.

Kampanjaan lähetettiin tänä vuonna noin 30 000 korttia. Korttien toimitus alkoi marraskuun lopussa, ja kortit ovat perillä itsenäisyyspäivään mennessä.

Korttikampanjalla haluttiin muistuttaa yhteydenpidon tärkeydestä ja antaa suomalaisille mahdollisuus kiittää veteraaneja, sotiemme naisia ja lottia heidän panoksestaan Suomen itsenäisyyden eteen.

”Suuri kiitos kaikille lähettäjille. Veteraanien ikäpolvelle kirjeet ja kortit ovat kaikkein tutuimpia viestintäkeinoja. Iäkkäämmät ihmiset saattavat kokea yksinäisyyttä, eikä heillä ehkä ole käytössään digitaalisia yhteydenpidon välineitä”, sanoo kotimaan kuluttajakirjepalveluista vastaava johtaja Sami Määttä Postista.

”Sotiemme veteraaneja on joukossamme enää noin 3000 ja heidän puolisoitaan ja leskiään noin 9500. Olemme kiitollisia kaikille, jotka tänäkin vuonna muistavat heitä lämpimin itsenäisyyspäivän postikorttitervehdyksin”, sanoo varainhankinnan päällikkö Pia Mikkonen Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -keräyksestä.

”Lähetettyjen korttien suuri määrä kertoo siitä, että keskuudessamme on paljon välittäviä ihmisiä. Se tieto ilahduttaa myös minua. Lämmin kiitos kaikille korttien lähettäjille”, sanoo Susan Mykrä Lotta Svärd Säätiöstä.

Postinjakajat vievät kortit veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton, Kaatuneitten Omaisten Liiton ja Lotta Svärd Säätiön osoitetietojen mukaan.

Lue lisää: www.posti.fi/kiitos