Posti ja veteraaniliitot järjestävät jälleen suositun korttikampanjan

17.10.2022

Posti ja veteraaniliitot järjestävät jo kahdeksatta kertaa kaikille kansalaisille suunnatun korttikampanjan, jossa jokainen voi ilahduttaa sotiemme veteraaneja ja sotiemme naisia postikortilla.

”Korttikampanja on meille tärkeä perinne. Veteraanien ikäpolvelle kirjeet ja kortit ovat tuttuja viestintäkeinoja, ja haluamme kampanjan avulla välittää suomalaisten arvostuksen veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille siitä työstä, mitä he ovat tehneet itsenäisen Suomen hyväksi”, sanoo kotimaan kuluttajakirjepalveluista vastaava johtaja Sami Määttä Postista.

Korttikampanja alkoi maanantaina 17.10. ja kortteja voi lähettää 10.11. asti. Posti toimittaa kortit veteraaneille ja sotiemme naisille itsenäisyyspäiväksi. Veteraaneja on keskuudessamme vielä noin 3500. Sotiemme naisia on noin 10 000, lottia 1 000 ja pikkulottia 4 000.

Kahdeksannetta kertaa järjestettävän kampanjan tarkoituksena on tuoda helpotusta sotiemme miesten ja naisten yksinäisyyteen, iloa itsenäisyyspäivään ja lämmintä mieltä joulun odotukseen.

”Sotiemme veteraanien ja naisten määrä vähenee tällä hetkellä kovaa vauhtia. Onhan jokainen veteraaneista jo yli 90-vuotias. Nyt on hyvä hetki kiittää ja lähettää lämpöä heille, jotka antoivat meille itsenäisen Suomen”, korostaa Pia Mikkonen Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -keräyksestä.

”Kannustamme erityisesti nuoria osallistumaan tähän korttikampanjaan. Säätiömme keskeinen tehtävä on tukea nuoria kasvamaan yhteiskuntavastuun kantajiksi sekä ymmärtämään sotasukupolven merkitys vapaalle isänmaallemme. Postikortti ilahduttaa, kunnioittaa ja kiittää sekä lievittää yksinäisyyttä vielä pitkään sen saapumisen jälkeen”, sanoo Susan Mykrä Lotta Svärd Säätiöstä.

Kortteja voivat lähettää niin yksityishenkilöt kuin koululuokat, yhteisöt ja yrityksetkin.

Kampanjaan osallistutaan kirjoittamalla tervehdys korttiin. Kiinnitä postimerkki ja lähetä kampanjaosoitteeseen. Voit lähettää myös useampia kortteja kerralla. Laita silloin kortit kirjekuoreen ja kiinnitä kuoreen painon vaatima määrä postimerkkejä. Kuoren sisällä oleviin kortteihin ei tarvita postimerkkiä.

Lähetä kortit viimeistään 10.11. osoitteella:

Posti Oy
Kortti veteraanille
PL 7230
00002 HELSINKI

Postinjakajat vievät kortit veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille itsenäisyyspäiväksi Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton, Kaatuneitten Omaisten Liiton ja Lotta Svärd Säätiön osoitetietojen mukaan.

Lue lisää: www.posti.fi/kiitos