Anna Storm Postin yhteiskuntasuhdejohtajaksi

05.10.2022

main_image

VTM Anna Storm on nimitetty Posti Groupin yhteiskuntasuhdejohtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 2.1.2023.

Anna Storm on vastuussa Postin yhteiskuntasuhteiden suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta. Nykyinen yhteiskuntasuhdejohtaja Timo J. Anttila jättää yhtiön ensi vuoden aikana siirtyäkseen uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Annalla on laaja ja monipuolinen kokemus yhteiskunnallisesta viestinnästä sekä viestinnän vaikuttavuuden ja sidosryhmäsuhteiden kehittämisestä. Hän siirtyy Postiin Palvelualojen työnantajat Palta ry:stä, jossa hän on työskennellyt viestintä-, vastuullisuus- ja kehitysjohtajana. Ennen Paltaa Anna on työskennellyt mm. Teknologiateollisuus ry:ssä ja tekijänoikeusjärjestö Sanastossa. Hän raportoi tehtävässään SVP Anna Salmelle, joka vetää Posti Groupin brändi-, viestintä- ja vastuullisuusyksikköä.

– Anna Storm on huippuammattilainen, jonka laaja työmarkkinaymmärrys ja kokemus sidosryhmäsuhteiden rakentamisesta ja yhteiskunnallisesta viestinnästä vahvistavat osaamistamme. Olen iloinen myös siitä, että Anna ja Timo Anttila tulevat alkuvaiheessa työskentelemään yhdessä onnistuneen siirtymävaiheen varmistamiseksi, sanoo Anna Salmi.

– Posti on merkittävä yhteiskunnallinen toimija, yksi Suomen suurimmista työnantajista ja lähellä meidän jokaisen arkea. Erityisesti olen inspiroitunut yrityksen uraauurtavasta ilmastotyöstä. Olen todella innoissani päästessäni jatkamaan Postin vaikuttavaa työtä yhteiskuntasuhteiden rakentamiseksi, Anna Storm toteaa.

Timo Anttila on toiminut Posti Groupissa vuodesta 2013 lähtien ja vastasi vuoteen 2019 saakka sidosryhmäjohtajana myös konserniviestinnästä ja yritysvastuusta.

- Toivotan Anna Stormin lämpimästi tervetulleeksi Posti-tiimiin. Timo Anttilaa haluan kiittää ainutlaatuisesta panoksesta meille tärkeiden askeleiden ottamisessa ja tuesta keskellä nopeaa toimialamurrosta. Timo on työllään, vankkumattomalla sitoutumisellaan ja persoonallaan luonut vahvan ja vastuullisen pohjan, jolta meidän on hyvä jatkaa, sanoo Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

- Kun tulin Postiin, mediassa ja postialalla oli käynnistynyt historiallinen murros digitalisaation vuoksi. Posti on kulkenut näinä vuosina merkittävän muutosmatkan, mikä on tehnyt omasta työstäni poikkeuksellisen mielenkiintoisen. Postisääntelyn uudistaminen on vihdoin toteutumassa vastaamaan markkinan rajua muutosta, joten ammatillisesti on sopiva aika vaihtaa viestikapulaa. Suuri kiitos Postille ja postilaisille sekä parasta menestystä, sanoo Timo Anttila.