Uusi pääposti on avattu Postitalossa Helsingin keskustassa

22.11.2021

main_image

Posti on avannut tänään 22.11. täysin uudistetun pääpostin Postitalossa, Helsingin rautatieaseman vieressä. Uudessa pääpostissa palvellaan laajoin aukioloajoin (8–20) henkilö- ja yritysasiakkaita, ja sieltä saa kaikki Postin palvelut saman katon alta.

”Uusi pääposti on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja paikalle pääsee niin julkisilla, kävellen kuin autollakin. Yrittäjille on erityisen tärkeää, että pysäköintimahdollisuudet ovat hyvät. Myymälässä on esteetöntä liikkua ja palvelua saa monella tavalla. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee mielellään henkilökohtaisesti, tai sitten asiansa voi hoitaa itsepalvelupisteillä. Olemme halunneet tehdä pakettien lähettämisestä, vastaanottamisesta ja palauttamisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa”, kertoo Arttu Hollmérus, joka vastaa Postin paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnasta.

Virallista avajaisjuhlaa vietetään Black Fridayna 26.11., ja ohjelmaa on tarjolla miltei koko päivän myymälän aukioloaikana.   

”Pääpostin avautuminen Helsingin ydinkeskustassa on saanut todella hyvää palautetta asiakkailtamme. On hienoa jälleen päästä kohtaamaan asiakkaat tällä ikonisella ja keskeisellä paikalla. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan uuteen pääpostiimme. Ovet aukesivat tänään, ja virallisia avajaisia juhlimme Black Friday -perjantaina 26.11. koko päivän ajan”, jatkaa Hollmérus.