Posti vahvistaa brändi- ja markkinointitiimiään – Jenni Ihatsu nimitetty brändi- ja markkinointijohtajaksi, Anu Perrotta brändin kehitysjohtajaksi

22.06.2021

main_image

Posti vahvistaa brändi- ja markkinointiosaamistaan nimittämällä Jenni Ihatsun ja Anu Perrottan kehittämään Posti-konsernin brändiä ja markkinointia kohti yhtiön strategisia tavoitteita. Ihatsun ja Perrottan kokemus ja osaaminen brändien johtamisesta muuttuvissa liiketoimintaympäristöissä on arvokas lisä Postin matkalla moderniksi jakelu- ja logistiikkayhtiöksi.

Jenni Ihatsu aloitti johtajana brändi- ja markkinointitiimissä kesäkuussa. Jenni siirtyi Postille Rukakeskus Oy:n markkinointijohtajan toimesta. Muun muassa Visit Levillä, Aurinkomatkoilla, Tallink Siljalla ja Bob the Robotilla johtotehtävissä työskennelleen Jennin ydinosaamista ovat modernin markkinoinnin mallien ja prosessien kehittäminen, brändihallinta ja monikanavainen myynti osana vahvaa asiakaskokemusta.

”Olen erittäin innoissani päästessäni aloittamaan yhteisen matkan niin Postilaisten, Transvalin kuin Aditro Logisticsin väen kanssa. Olemme kaikki osa hienojen ja osaavien brändien tarinaa. Uudistettu strategia sekä kirkastettu purpose antavat meille selkeät suuntaviivat tulevaisuudelle ja olen valtavan iloinen päästessäni kehittämään eteenpäin tarinaamme yhdessä muiden postilaisten kanssa”, sanoo Jenni Ihatsu. 

Anu Perrotta on nimitetty brändin kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi. Anu on aloittanut Postilla niin ikään kesäkuussa. Pitkän uran MTV Oy:n brändien, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johdossa tehnyt Anu tuo Postille näkemystä liiketoiminnan murroksessa olevien yritysten johtamisesta ja digitaalisesta liiketoiminnasta.  Viimeisimmän vuoden Anu on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttiyrityksessä BrandWorxx:ssa kaupallisten strategioiden ja brändijohtamisen parissa.

”Olen valtavan innoissani aloittaessani Posti Groupissa brändin kehittämisestä vastaavana johtajana. Lähden mukaan yli 20 000 ammattilaisen matkaan uudistamaan lähes 400 vuotta vanhaa brändiä ja kehittämään brändillä johtamisen kulttuuria, mittareita ja malleja, ja tätä kautta brändillä johdettua asiakaskokemusta”, sanoo Anu Perrotta.

”Haluamme kehittää Postia vastaamaan entistä vahvemmin kuluttajien muuttuviin toiveisiin ja tarpeisiin. Jenni ja Anu tuovat mukanaan arvokasta kokemusta ja näkemystä strategisesta kuluttajamarkkinoinnista sekä brändin kautta johdetusta asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä. Molempien osaaminen modernin markkinoinnin keinoista on tervetullut lisä yhteisen Posti-matkamme edistämiseen. Toivotan Jennin ja Anun lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme ja osaksi yhden Suomen vanhimman brändin kehitysmatkaa”, iloitsee Anna Salmi, Posti-konsernin brändistä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja.