Posti ja veteraaniliitot järjestävät suositun korttikampanjan jo seitsemättä kertaa

18.10.2021

Posti ja veteraaniliitot järjestävät jo seitsemättä kertaa kaikille kansalaisille suunnatun korttikampanjan, jossa jokainen voi ilahduttaa sotiemme veteraaneja ja sotiemme naisia postikortilla. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana kampanjassa on myös Lotta Svärd Säätiö.

”Korttikampanja on meille tärkeä perinne. Viime vuonna saimme ennätysmäärän kortteja, kun moni halusi korona-ajan keskellä ilahduttaa nimenomaan näitä kunniakansalaisiamme. Tälle sukupolvelle digitaaliset viestintäkanavat eivät ehkä ole samalla tavalla arkipäivää kuin nuoremmille. Veteraanien ikäpolvelle kirjeet ja kortit sen sijaan ovat tuttuja viestintäkeinoja, ja haluamme kampanjan avulla välittää suomalaisten arvostuksen osoitukset veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille siitä työstä, mitä he ovat tehneet itsenäisen Suomen hyväksi”, sanoo Tuija Åkerman Postista.

Korttikampanja alkaa maanantaina 18.10. ja kortteja voi lähettää 11.11. asti. Posti toimittaa kortit veteraaneille ja sotiemme naisille itsenäisyyspäiväksi. Suomessa on noin 5000 veteraania ja sotiemme naisia noin 14 000 sekä lottia 1500 ja pikkulottia 5000.

”Nyt on aika kiittää heitä, jotka varmistivat, että saamme elää vapaassa ja turvallisessa Suomessa. Tehdään se yhdessä ja kiitollisuudella”, kannustaa Pia Mikkonen Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -keräyksestä.

”Moni lotta on kokenut olonsa yksinäiseksi koronapandemian aikana. Lotta Svärd 100-juhlavuoden teemoihimme on kuulunut muun muassa yksinäisyyden torjuminen. Henkilökohtaisesti osoitettu kortti on osoitus, että välität. Postikortti lievittää yksinäisyyttä vielä pitkään sen saapumisen jälkeen”, sanoo Anne Nurminen Lotta Svärd Säätiöstä.

Kortteja voivat lähettää niin yksityishenkilöt kuin koululuokat, yhteisöt ja yrityksetkin. Yhdessä kirjekuoressa voi lähettää useamman kortin. Kuoren sisällä oleviin kortteihin ei tarvitse lisätä postimerkkejä tai osoitetietoja.

Omat kiitokset ja terveiset voi lähettää kortissa osoitteeseen:

Posti Oy
Kortti veteraanille
PL 7230
00002 HELSINKI

Postinjakajat vievät kortit veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille itsenäisyyspäiväksi Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton, sotaleskille Kaatuneitten Omaisten Liiton sekä Lotta Svärd Säätiön osoitetietojen mukaan.

Lue lisää ja osallistu: www.posti.fi/kiitos