Posti avaa pohjoisen suurimman pakettiautomaatin Ouluun

25.08.2021

main_image

Pohjois-Suomen suurin pakettiautomaatti avataan maanantaina 30.8.2021 kauppakeskus Oulun Ideaparkiin. OmaPosti-kioski-nimellä kulkevassa pakettiautomaatissa on 830 lokeroa, minkä lisäksi tilassa on itsepalvelupäätteitä pakettien ja kirjeiden lähetystä varten.

Automaatti on Suomen suosituin tapa vastaanottaa lähetys. Automaattien kautta toimitettujen pakettien määrä on nousussa: tammi-kesäkuussa kasvua oli 47 % verrattuna viime vuoteen.  

”Olemme saaneet asiakkailta paljon toiveita Oulun postipalveluista. Verkkokaupan jatkaessa kasvuaan uskomme lähialueen asukkaiden ilahtuvan uudesta isosta automaatista, joka lähes kaksinkertaistaa Postin automaattikapasiteetin Oulun pohjoispuolella. OmaPosti-kioskin yhteyteen on varattu myös tila, jonne voimme avata kiireisimmän pakettisesongin aikana helposti väliaikaisen noutopisteen”, aluepäällikkö Sauli Metsävirta Postista kertoo.

OmaPosti-kioski palvelee kauppakeskus Oulun Ideaparkissa Tokmannin vieressä osoitteessa Ritaharjuntie 49 A, 90540 Oulu. Kyseessä on itsepalvelualue, joka palvelee Ideaparkin aukioloaikoina (ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18). Videoyhteyden kautta voi olla yhteydessä Postin asiakaspalvelijaan, jolta saa neuvoa mihin tahansa postiasiaan.

Alueen asukkaille tiedotetaan tarkemmin muutoksesta kirjeitse lähiviikkoina.

Postin palvelupisteverkosto Oulussa käsittää tällä hetkellä 67 palvelupistettä. Julkisia pakettiautomaatteja on 55 toimipisteessä, muun muassa K-Citymarket Raksilassa ja Prisma Linnanmaassa. Yksityisiä pakettiautomaatteja on taloyhtiöissä ja yritysten omissa tiloissa. Palvelupisteverkoston kehitystä ja saatua asiakaspalautetta seurataan jatkuvasti, ja uusia ratkaisuja haetaan aktiivisesti. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.