Per Zandrén nimitetty Aditro Logisticsin toimitusjohtajaksi ja Postin johtoryhmän jäseneksi

08.09.2021

Per Zandrén on nimitetty Aditro Logisticsin toimitusjohtajaksi ja Postin johtoryhmän jäseneksi 8. 9.2021 alkaen. Zandrén on toiminut roolissa jo väliaikaisesti edellisen toimitusjohtaja Johannes Gussanderin rinnalla. Tätä ennen Zandrén on työskennellyt Aditro Logisticsin operatiivisena johtajana aloitettuaan yhtiössä marraskuussa 2020. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus johtamisesta ja logistiikasta.   

“Aditro Logisticsilla on tärkeä rooli, kun strategisena tavoitteenamme on kasvaa paketti- ja logistiikkaliiketoiminnassa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Aditro Logistcsin liiketoiminta on kehittynyt hyvin viimeisten vuosien aikana ja olen iloinen, että tätä työtä jatkaa Per, joka jo tuntee yhtiön. Odotan innolla työskentelyä Perin kanssa, kun kehitämme konsernin jakelu ja logistiikka -arvoketjun palveluita. Aditro Logistics on näiden palveluiden edelläkävijä ja voimme koko konsernissa oppia paljon heiltä”, sanoo Turkka Kuusisto, Posti Groupin toimitusjohtaja.

”Olen otettu, että minulle uskotaan Aditro Logisticsin johto ja Postin johtoryhmän jäsenyys. Aditro Logistics on hyvässä asemassa logistiikka-alan muutoksen johtamiseksi ja meillä on poikkeuksellinen tiimi lahjakkaita kollegoita. Jatkamme yhdessä kilpailuedun luomista asiakkaillemme sekä strategiamme toteuttamista paketti- ja logistiikkaliiketoiminnan, digitalisaation ja kasvun saralla. Odotan tätä matkaa innolla”, sanoo Per Zandrén.

Muutoksen jälkeen Postin johtoryhmän kokoonpano 8.9.2021 alkaen on: