Maija Kaski on nimitetty Postipalvelut-liiketoimintaryhmän henkilöstöjohtajaksi

30.06.2021

Maija Kaski on nimitetty Postipalvelut-liiketoimintaryhmän henkilöstöjohtajaksi 27.9.2021 alkaen. Maija vastaa Postipalvelut-liiketoimintaryhmässä henkilöstöasioista ja palvelukulttuurin rakentamisesta yhteistyössä Postipalvelujen johtoryhmän ja henkilöstön kanssa.

Maija tulee mukaan Postipalvelujen johtoryhmään ja raportoi Postin Postipalvelut-liiketoimintaryhmän johtajalle Yrjö Eskolalle. Maija on jäsenenä myös Postin HR:n johtoryhmässä, jota johtaa Posti-konsernin henkilöstöjohtaja Timo Koskinen.

- Toivotan Maijan lämpimästi tervetulleeksi Postiin. Maija on toiminut yli 20 vuoden ajan HR-tehtävissä eri teollisuuden aloilla, joten hänellä on monipuolinen tausta erilaisissa henkilöstöjohdon tehtävissä, viimeksi mm. Enersense Internationalissa, Empowerilla ja Talvivaarassa. Hän tuo Postiin laaja-alaista kokemusta erilaisista muutostilanteista, Yrjö sanoo.

- Toivotan myös Maijan todella innoissani tervetulleeksi Postiin. On kerrassaan upeaa, että saamme Postin HR-yhteisöön Maijan kaltaisen huippuammattilaisen. Maija tuo kokemuksellaan ja yhteistyökyvyllään merkittävää lisäarvoa niin Postipalvelut-liiketoiminnalle, sen HR:lle kuin koko konsernin HR-toiminnoillekin, Timo toteaa.

Maija kertoo, että hän on saanut Postista kuvan positiivisena, eteenpäin katsovana organisaationa, jossa on tekemisen meininki ja sitoutunut henkilöstö.

- Postissa minua viehättää erityisesti perinteen ja tulevaisuuden ratkaisujen yhdistelmä, ja kuinka työn ja markkinoiden murroksessa Posti on edelleen vahvasti mukana, liiketoiminnan vastuullisuutta unohtamatta. Uskon, että organisaatiot saavuttavat parhaat tulokset vain yhteistyössä. Kestävä ja liiketoimintaa tukeva yritys- ja johtamiskulttuuri tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä organisaation haasteiden mukana. On hienoa päästä tekemään Postin ammattilaisten kanssa organisaation uutta tulevaisuutta ja odotankin innolla yhteistä matkaamme, Maija toteaa.

Maija Kaski