Vuoden 2020 parhaat verkkokaupat on valittu – Verkkokauppa.com ja Zalando jälleen kärjessä

08.10.2020

Kuluttajat ovat valinneet toisena perättäisenä vuonna parhaiksi verkkokaupoiksi kotimaisen Verkkokauppa.comin ja saksalaisen Zalandon. Viiden parhaimman verkkokaupan joukkoon kolmannelle sijalle nousi Amazon, Adlibriksen ja CDON.COMin sijoittuen seuraaviksi. Kuluttajat antavat äänensä suosikeilleen osana Postin Kantar TNS:llä teettämää Suuri verkkokauppa 2020 -tutkimusta, joka julkistettiin tänään eComNext -tapahtumassa.

–Suuret onnittelut voitosta Verkkokauppa.comille ja Zalandolle. Molemmat verkkokaupat tarjoavat asiakkaille erinomaisen käyttökokemuksen ja tekevät merkittäviä aloitteita verkkokauppamarkkinan kehittämiseksi. Tämän poikkeuksellisen vuoden aikana verkkokauppojen määrä on kasvanut merkittävästi ja on hienoa nähdä, kuinka laaja kirjo verkkokauppoja sai ääniä suosikiksi, iloitsee Postin paketin ja verkkokaupan liiketoimintajohtaja Tommi Kässi.

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa. Yhtiön valikoimaan kuuluu yli 65 000 tuotetta ja tänä vuonna se on panostanut entistä enemmän kotimaisuuteen perustamalla vain suomalaisyritysten tuotteita myyvän Verkkokauppa.fi-sivuston.

–Tämä on mahtava palkinto koko meidän porukallemme ja iso kiitos kuuluukin siis kaikille verkkisläisille. Erityisesti mieltä lämmittää se, että tunnustus tulee asiakkaiden suunnasta, koska he ovat toimintamme ytimessä ja kehityksemme ajuri. Emme aio kuitenkaan tyytyä nykytilaan, vaan määrätietoisesti jatkaa valikoiman kasvattamista sekä asiointikokemuksen optimointia samalla tarjoten Suomen nopeimmat toimitukset, sanoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.


Kuvassa: Panu Porkka, toimitusjohtaja, Verkkokauppa.com

Saksalainen Zalando myy vaatteita, kenkiä ja asusteita 17 Euroopan maahan, mukaan lukien Suomeen.

–Olemme todella otettuja ja iloisia, että suomalaiset ovat valinneet meidät jälleen suosikkiverkkokaupakseen! Tavoitteenamme on tulla muodin lähtöpisteeksi, ja valintamme on osoitus siitä, että olemme matkalla oikeaan suuntaan. Palkinto on suuri kunnia, joka ei ole meille itsestäänselvyys. Kiitos tästä palkinnosta kuuluu tiimeillemme, jotka työskentelevät ostokokemuksen parantamisen parissa päivittäin. Iso kiitos kuuluu myös suomalaisille asiakkaillemme, jotka kulkevat Zalandon mukana vuodesta toiseen, kertoo Virpi Väkeväinen, Zalandon Suomen maajohtaja.


Kuvassa: Virpi Väkeväinen, Zalandon Suomen maajohtaja