Viime hetken joulukortit ja -paketit matkaan viimeistään maanantaina 21.12.

18.12.2020

Ensi maanantai on viimeinen hetki postittaa joulutervehdykset ajoissa perille. Joulukortit saa vielä matkaan, jos kotimaan ikimerkin viereen lisää Plus-merkin ja lähettää kortit viimeistään maanantaina 21.12. ennen kirjelaatikon tai postin jättöpisteen tyhjennystä. Lähimmän kirjelaatikon tai postin jättöpisteen tyhjennysajan voi varmistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

Myös joulupakettien viimeinen postituspäivä on ensi maanantaina 21.12. Postitukseen on tarjolla tuolloin neljä kokovaihtoehtoa S-paketti, M-paketti, L-paketti ja XL-paketti. Paketit voi maksaa valmiiksi Postin nettisivuilla tai OmaPostissa ja lähettää matkaan mistä tahansa Postin automaatista tai postista. Henkilökohtaista palvelua pakettien lähettämiseen tarjotaan posteissa.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat voi tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

Muista oikea osoite, lisää paketteihin puhelinnumero

Joulun postitusten yhteydessä on hyvä varmistaa, että lähetyksissä on oikeat osoitetiedot: vastaanottajan etu- ja sukunimi, katuosoite, talon numero, rapun ja asunnon numero sekä postinumero ja postitoimipaikka. Katujen kirjoitusasut ja postinumerot voi tarkistaa osoitteesta posti.fi/postinumerohaku. Paketteihin tulee lisätä myös vastaanottajan puhelinnumero, mikä nopeuttaa saapumisilmoituksen lähettämistä.

Kaikki tarpeellinen osoitteessa posti.fi/joulu

Kaikki joulupostiin liittyvä tieto on koottu osoitteeseen posti.fi/joulu. Sieltä löytyvät mm. joulukorttien ja pakettien lähettämiseen liittyvät päivämäärät ja ohjeet sekä linkin takaa tietoa Postin palvelupisteistä ja palveluista.