Vanhuksille ruokaa Postin ja Logisnext Finlandin skoottereilla

03.04.2020

Posti on mukana Helsinki apu -projektissa, jossa varmistetaan ruokahuolto myös ikäihmisille. Posti ja Logisnext Finland (entinen Rocla Solutions) lainaavat yhteistyössä Helsingin kaupungin käyttöön 14 sähköskootteria, joilla Helsingin seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset auttajat kuljettavat ruokakassit yli 70-vuotiaille kotiin.

- On hyvä, että meille tulossa olleet sähköskootterit saatiin nyt väliaikaisesti tähän käyttöön. Meistä postilaisista on hienoa olla mukana osallistumassa yhteiskuntavastuuseen tälläkin tavalla, kertoo Kari Tuomola Postista.

- Postin ja Logisnext Finland Oy:n pitkä yritysyhteistyö mahdollistaa tämänkaltaisten yhteiskuntavastuullisten projektien nopean käynnistämisen, sanoo Juha RuotsalainenLogisnext Finlandista.

Logisnext Finland ja Posti kouluttavat kuljettajat. Käyttökoulutuksen lisäksi kuljettajat noudattavat kaikkia niitä varotoimia, joita koronaviruksen takia on Postissa ohjeistettu. Logisnext Finland puolestaan huolehtii, että skootterit pysyvät kunnossa. Skoottereihin tarjotaan täysihuolto ja varaosat.

Ruokakuljetuksia vanhuksille tehdään Postin sähköskoottereilla huhtikuun ajan.

Lisätietoja:

Helsingin kaupungin tiedote

Logisnext Finlandin tiedote

Helsingin seurakuntayhtymän tiedote