Uudistettu Kasarmitorin Postin myymälä aukeaa ensi viikolla

30.04.2020

Helsingin keskustan postipalvelut keskittyvät jatkossa Kasarmitorille, kun uudistettu Posti avaa ovensa maanantaina 4.5. Viihtyisä myymälä tarjoaa asiakkailleen sekä asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua että mahdollisuuden joustavaan itsepalveluasiointiin. Myös aukioloajat ovat aiempaa pidemmät.

Suurin osa postiasioinnista on tänä päivänä lähetysten noutamista ja lähettämistä, ja tätä tarkoitusta palvelemaan Kasarmitorin postille tulee erillinen itsepalvelualue, jossa voi asioida joustavasti myös sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Itsepalvelualueelta löytyy Postin automaattien ja pakkausmateriaalien kierrätyspisteen lisäksi myös asiakkaiden postilokerot. Myymälän puolelta taas saa henkilökohtaista palvelua ja sinne tulee esille laaja valikoima postimerkkejä, postikortteja ja pakkaustarvikkeita.

 

Pidemmät aukioloajat ja laajin palveluvalikoima

Postin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaita myymälässä arkisin klo 9-20 ja lauantaisin 10-15.  Itsepalvelutilassa taas voi asioida vapaasti joka päivä kello 7-22 välillä. Poste restante -palvelua voi käyttää arkisin kello 10.00-17.30 ilman vuoronumeroa.

-Täältä löytyy kaikki saman katon alta: parhaat valikoimat, henkilökohtainen palvelu ja Postin automaatit, joiden käyttöön saa halutessaan henkilökohtaista opastusta. Myymälän viihtyisyyteen ja postimerkkien ja korttien esillepanoon on kiinnitetty erityistä huomiota, kertoo Postin myymälöiden myyntipäällikkö Eija Pantti.

 

Keskeinen paikka noutaa paketteja

Keskeisen sijaintinsa ansiosta myymälä toimii lähipostina paitsi alueen asukkaille myös monille kantakaupungissa työskenteleville. OmaPosti-sovelluksen kautta asiakas voi ohjata kaikki pakettinsa juuri siihen pakettiautomaattiin ja palvelupisteeseen, joka omalle asiointireitille arjessa parhaiten sopii. Kasarmitorin Postin lisäksi keskustassa asioivia palvelee pakettiasioissa kattavasti myös uuden ajan verkkokaupan tila Box Keskuskadulla.

-Tässä vallitsevassa poikkeustilanteessa Postin automaatit ovat erityisen helppo ja joustava tapa noutaa ja lähettää paketteja, ja moni onkin selvästi lisännyt ostojaan verkkokaupasta, Eija Pantti sanoo.