Transval Groupin Jussi-Pekka Hoskari Limowa ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

08.07.2020

Jussi-Pekka Hoskari

 

Logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkoston Limowa ry:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jussi-Pekka Hoskari, Transvalin Teollisuuspalvelut -liiketoiminnan johtaja. Hoskari toimi yhdistyksessä aiemmin hallituksen varapuheenjohtajana.

Limowa keskittyy älykkäisiin logistisiin ratkaisuihin ja kasvattaa suomalaisyritysten kilpailukykyä. Yhdistyksen toiminnassa on mukana logistiikan ammattilaisia ja toimijoita niin yrityksistä kuin yhteiskunnalliselta sektorilta. Transval on yksi yhdistyksen pitkäaikaisista jäsenistä.

Jussi-Pekka Hoskari toteaa, että erityisesti yllättävissä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa yhdessä tekemisen merkitys korostuu.

-Yhdessä tekemällä ja hyvällä kumppanuusverkostolla voimme tehostaa yritysten logistiikkaa niin materiaalien virtautuksen optimoinnilla kuin logistiikan ammattilaisten osaamisen avulla. Tämä tuo pohjaa yritysten ja yhteisöjen menestykselle myös joustoa vaativissa tilanteissa. Tilanne ja joustotarve on tullut huomatuksi esimerkiksi nyt koronaepidemian aikana.

Transval tulee järjestämään Limowan jäsenyrityksille webinaareja muun muassa sisälogistiikan tehostamisesta, lean six sigman käytöstä logistiikan suunnittelussa, logistiikan/varaston ulkoistamisessa huomioitavista asioista sekä automaation käyttömahdollisuuksista logistiikassa.

 

Lisätietoa Limowa ry.stä