Sakari Kiiskinen on nimitetty Transval-liiketoimintaryhmän vetäjäksi

01.09.2020

Sakari Kiiskinen, 46, on nimitetty Transval-liiketoimintaryhmän vetäjäksi ja Posti Groupin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2020 alkaen.

Kiiskinen on toiminut 1.5.2020 lähtien Transval-liiketoimintaryhmän väliaikaisena vetäjänä sekä johtoryhmän jäsenenä. Hän on toiminut Transvalissa useissa eri johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2017. Posti osti Transvalin tammikuussa 2019, jonka jälkeen Kiiskinen vastasi Transvalin henkilöstöratkaisut-liiketoiminnasta.

- Sakari Kiiskisen valinnassa painoivat hänen näyttönsä ja pitkä kokemuksensa Transvalissa. Asiakaslähtöisyys ja kyky kehittää toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa ovat keskeisessä roolissa, kun työtä Transvalissa jatketaan hänen johdollaan. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Sakarin Transvalin vetäjäksi, sanoo Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

- Kuluneet neljä kuukautta Transval-liiketoimintaryhmän väliaikaisena vetäjänä ovat olleet erittäin antoisat ja olen iloinen mahdollisuudesta jatkaa tehtävässä. Toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeiden muutokset edellyttävät meiltä entistä asiakaslähtöisempää otetta ja ketteryyttä reagoida muutoksiin nopeasti. Jatkamme yhdessä koko henkilöstömme kanssa Transvalin liiketoiminnan määrätietoista kehittämistä osana Posti-konsernina, sanoo Sakari Kiiskinen.

Tehtävässään Kiiskinen raportoi toimitusjohtaja Kuusistolle.

Sakari Kiiskinen