Postin Kuljetusopistolle omat verkkosivut

28.02.2020

Posti perehdyttää ja kouluttaa tuhansia kuljetustehtävissä toimivia ihmisiä tekemään työtänsä oikein, turvallisesti ja mielekkäästi. Olemme edelläkävijä kuljettajien ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Postin Kuljetusopiston monipuolisesta toiminnasta ja koulutustarjonnasta saa nyt kattavasti tietoa Kuljetusopiston uusilta verkkosivuilta:

https://careers.posti.com/kuljetusopisto

https://careers.posti.com/en/transportationcollege

Kuljetusopisto järjestää Posti Kuljetus Oy:n kuljetus- ja muissa tehtävissä toimivien työntekijöiden perehdytyksen ja ammatillisen koulutuksen. Koulutus kattaa myös kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksen ja kuljetusalan sekä palvelulogistiikan tutkintokoulutukset. Kuljetusopiston perehdyttäminen ja koulutukset ovat suunnattu sekä Postin omille että kaikille samoissa tehtävissä toimiville Postin yhteistyökumppaneiden työntekijöille. Koulutus- ja oppisopimusasiat sekä oppilaitosyhteistyö toteutuvat opiston kautta sujuvasti. Teemme paljon yhteistyötä alan parhaiden oppilaitosten ja ammattikouluttajien kanssa. Koulutamme jatkuvasti uusia kuljetusalan ammattilaisia perus- ja ammattitutkintoihin.

Lisätiedot: kuljetusopisto@posti.com