Postin Aditro Logistics -yrityskauppa päätökseen

02.04.2020

Posti Group Oyj on tänään 2.4.2020 saanut päätökseen ruotsalaisen logistiikkayhtiö Aditro Logistics AB:n yrityskaupan. Posti tiedotti 24.2.2020 allekirjoittaneensa sopimuksen Aditro Logisticsin ostosta. Toteutuakseen kauppa vaati vielä Ruotsin kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Kyseinen hyväksyntä on nyt saatu.

- Olen hyvin tyytyväinen, että Aditro Logisticsin yrityskauppa on nyt saatu päätökseen. Kauppa tukee erinomaisesti Postin tavoitetta kasvaa erityisesti paketin ja verkkokaupan sekä logistiikan palveluissa. Odotankin innolla, että pääsemme uusien Aditro Logisticsin kollegoidemme kanssa kehittämään ja laajentamaan palveluvalikoimaamme asiakkaillemme Pohjoismaissa. Yhdessä voimme auttaa asiakkaitamme parantamaan heidän kilpailukykyään, sanoo Postin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto. Uskon vahvasti, että yhdistämällä Aditro Logisticsin kokemuksen ja markkinatuntemuksen Postin osaamiseen ja kansainväliseen kokemukseen, meillä on käsissämme voittajayhdistelmä kasvun aikaansaamiseksi, Kuusisto päättää.

- Meillä on yli 40 vuoden kokemus varasto-, henkilöstövuokraus- ja kuljetuspalveluiden tarjoamisesta monipuoliselle asiakaskunnalle. On hienoa päästä jatkamaan kasvuamme ja kehittämään edistyksellisiä logistiikan ulkoistusratkaisuja yhdessä Postin kanssa, toteaa Aditro Logisticsin toimitusjohtaja Johannes Gussander tyytyväisenä.

Yksi Pohjoismaiden johtavista sopimuslogistiikkayrityksistä

Aditro Logistics on yksi Pohjoismaiden johtavista sopimuslogistiikkayrityksistä. Yhtiön tarjoomaan kuuluu laaja valikoima logistiikkapalveluita, kuten varasto-, henkilöstövuokraus- ja kuljetuspalvelut. Aditro Logisticsilla on kuusi varastoa Ruotsissa ja yksi Norjassa, ja niiden yhteenlaskettu varastotila on noin 230 000 neliömetriä. Vuonna 2019 Aditro Logisticsin liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa (noin 1 100 miljoonaa Ruotsin kruunua) ja yhtiöllä on 1 100 kokoaikaista työntekijää.

Kaupan myötä Aditro Logisticsista tulee oma liiketoimintaryhmänsä osana Posti Group -konsernia.

Mediatiedote kaupasta