Posti palkkaa joulusesonkiin 2500 työntekijää

15.10.2020

Posti palkkaa tänäkin vuonna joulusesonkiin ison määrän, noin 2500 jouluntekijää eri puolille Suomea. Jouluntekijöitä tarvitaan tueksi tuotannollisiin jakelu- ja lajittelutehtäviin sekä myös väliaikaisiin noutopisteisiin.

Verkkokaupan huima kasvu on lisännyt Postin toimittamien pakettien määrää ja joulukortti kuuluu edelleen miljoonien suomalaisten jouluperinteisiin.

– Lähetysmäärät moninkertaistuvat loppuvuonna ja jouluntekijöiden työpanos on meille todelle tärkeä. Kaikki postilaiset haluavat omalta osaltaan varmistaa, että asiakkaiden jouluvalmistelut sujuvat hyvin ja jouluilo välittyy kaikkialle Suomeen, Jarmo Ainasoja Postista kertoo.

– Lisäämme automaattiemme määrää ja perustamme tänäkin vuonna väliaikaisia noutopisteitä eri puolille Suomea varmistaaksemme sujuvan pakettiliikenteen ennusteemme mukaan kakkien aikojen joulusesongissa. Sijoitamme väliaikaiset noutopisteet pääsääntöisesti jo muutenkin suosittujen noutopisteiden läheisyyteen, Ainasoja jatkaa.

Sesonkityö on suosittua etenkin opiskelijoiden keskuudessa, sillä työvuoroissa on valinnanvaraa. Tarjolla on tehtävästä riippuen aamu-, päivä-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputöitä marras-joulukuun aikana.

Posti on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka ja joulutyö onkin monelle myös perinne, johon halutaan palata aina vuosi vuodelta uudestaan.

Rekrytoinnit ovat osin jo käynnissä ja tehtäviä tulee lisää avoimeksi lokakuun aikana. Postin jouluntekijöiden työpaikkoihin ja tehtäviin eri puolilla Suomea voi tutustua osoitteessa https://careers.posti.com/jouluntekijat.