Porvoon kaupunki valitsi Posti Kotipalvelut henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi

03.02.2020

Posti Kotipalvelut Oy aloittaa 1.3.2020 Porvoon kaupungin henkilökohtaisen avun palveluntuottajana. Avun piirissä on Porvoossa vajaa 200 henkilöä, ja yhteistyön tavoitteena on, että mahdollisimman suurella osalla asiakkaista jatkaa tuttu avustaja. Asiakkaita on tiedotettu muutoksesta.

Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukaista arjen apua. Käytännössä avustettavan kanssa käydään esimerkiksi asioilla ja ulkoilemassa sekä avustetaan kotona arkiaskareissa. Henkilökohtainen avustaminen ei yleensä vaadi sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Tavanomaista on, että avustettavan kanssa työskennellään useampia tunteja viikossa.

”Haluamme uuden sopimuskumppanin kanssa edistää palvelulupausta, että pätevä avustaja tulee sovitun mukaisesti helpottamaan asiakkaidemme elämää.  Panostamme laadukkaan palvelun kehittämiseen palveluntuottajan ja asiakkaiden kanssa ja heiltä saadun palautteiden perusteella”, sanoo Leila Eklöv, Porvoon kaupungin palvelupäällikkö.

”Porvoon uusi asiakkuus on meille todella hieno mahdollisuus kasvattaa jo nyt vahvaa osaamistamme henkilökohtaisen avun saralla. Teemme kaupungin kanssa tiivistä yhteistyötä ja kehitämme palvelua entistäkin paremmaksi datapohjaisen toiminnan ohjauksen avulla, kertoo Posti Kotipalveluiden aluejohtaja Heidi Noukka.

Palvelun asiakkaat voivat tarvittaessa olla yhteydessä uuteen palvelutuottajaan joko sähköpostitse avustus.porvoo@posti.com tai puhelimitse 050 3315 494 (arkisin klo 8-16).

Lisätietoa palvelusta

Postin Kotipalvelut on merkittävä yksityisten hoivapalvelujen tuottaja, jolla on kunta-asiakkaita eri puolille Suomea. Tuotamme kotihoidon, kotisairaanhoidon, etähoivan, tukikäyntien ja henkilökohtaisen avun palveluja kunta-asiakkaille. Palvelut toteuttaa yli 800 hengen ammattilaisten joukko ja meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, fysioterapeutteja, avustajia ja terveystieteilijöitä. Postin Kotipalvelut on Postin tytäryhtiö, joka toimii itsenäisenä yksikkönä.