Pääsiäisen aukioloajat ja palvelut Postin palvelupisteissä

09.04.2020

Posti palvelee myös pääsiäisen aikana. Koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista tai muutoksista johtuen joissakin palveluissa on poikkeuksia.

Postin kumppaniyrityksissä olevat palvelupisteet:

Posti palvelee ympäri Suomen yli 2 100 palvelupisteessä. Useat postit toimivat Postin kumppaniyrityksissä kuten kaupoissa, kioskeissa ja huoltoasemilla ja ne palvelevat pääsääntöisesti kumppaniyrityksen aukioloaikojen mukaan. Poikkeavista aukioloajoista kerrotaan kumppanin omilla verkkosivuilla.

Postin omat myymälät:

Postin omat myymälät ovat kiirastorstaina 9.4. avoinna normaalisti.

Pääsiäisenä Postin omat myymälät ovat kiinni pitkäperjantaina, mutta lähes kaikki ovat poikkeuksellisesti auki lauantaina ja sunnuntaina. Tarkempia tietoja posteista: www.posti.fi/postit. Postin yksittäisiä palvelupisteitä ja kirjelaatikoita on jouduttu sulkemaan, koska niiden sijaintikiinteistöt ovat kiinni koronaviruksen takia. Lista toistaiseksi pois käytöstä olevista palvelupisteistä löytyy verkkosivuiltamme.

Postin pakettiautomaatit palvelevat kauppojen ja ostoskeskusten aukioloaikojen mukaisesti. Automaatista voi noutaa paketit ja verkkokauppaostokset sekä jättää kuljetettavaksi valmiiksi maksetut paketit.

Posti on avannut pakettien poikkeuksellisen suuresta määrästä johtuen kolme väliaikaista pakettien noutopistettä Helsingissä, Espoossa ja Tuusulassa. Katso lisää pakettipalveluihin liittyvistä poikkeuksista verkkosivuiltamme.

Muutamien maiden kohdalla on poikkeuksia kirjeissä ja pakettilähetyksissä. Päivitetyt, maakohtaiset tiedot kirjeiden ja pakettilähetysten kulkuun liittyen löytyvät verkkosivuiltamme.

Taloyhtiöiden omissa tiloissa olevat Smartpost-automaatit ovat asukkaiden käytössä 24/7. Näihin automaatteihin voi pakettien ja verkkokauppaostosten lisäksi myös jättää valmiiksi maksetut kirjeet ja kortit.