OmaPosti-sovellukselle kansainvälinen logistiikka-alan tunnustus

24.06.2020Postin kehittämä OmaPosti-sovellus on valittu kansainvälisen The World Post & Parcel Awards -kilpailun voittoon Postal E-Commerce -kategoriassa. Vuosittain järjestettävä kilpailu on yksi logistiikka-alan suurimmista. Tämän vuoden palkinnot jaettiin 16. kesäkuuta virtuaalisesti kymmenessä eri kategoriassa.

The World Post & Parcel Awards houkuttelee vuosittain hakemuksia tunnetuimmilta posti- ja kuljetuspalveluyrityksiltä. Alan asiantuntijoista koostuva kansainvälinen tuomaristo valitsee kunkin kategorian voittajan.

Tämän vuoden tuomaristo perusteli OmaPostin voittoa seuraavasti: ”Postal E-Commerce -palkintokategoriassa tuomaristo kiinnitti huomiota digitaalisen teknologian hyödyntämiseen arvon luonnissa alan sidosryhmille. Tämän vuoden voittaja on kehittänyt sovelluksen, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille yhden, käyttöalustasta riippumattoman palvelun, jolla käyttäjät voivat tarkastella verkko-ostoksia, kirjeitä, laskuja ja asiakirjoja. Sovelluksella on liki miljoona käyttäjää ja se pyrkii tarjoamaan kansalaisille modernia, saavutettavaa ja kestävää postipalvelua.”

OmaPosti-sovellus on aiemmin saavuttanut finaalipaikan kotimaisessa Grand One -gaalassa, mutta nyt lunastettu voitto on ensimmäinen. ”Olemme erittäin ylpeitä OmaPostin saamasta tunnustuksesta ja siitä suuri kiitos kuuluu sovelluksen käyttäjille ja kehitystiimille. Voitto on kansainvälisesti mitattunakin merkittävä. Jatkamme innolla sovelluksen kehittämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa”, kertoo Postin sähköisistä kuluttajapalveluista vastaava Timo Korander.

OmaPosti on Postin tarjoama sähköinen asiointipalvelu, jossa voi hoitaa lähes kaikki postiasiat. Sovellus on asiakkaalle maksuton ja sitä voi käyttää sekä mobiilisti että perinteisesti tietokoneen selaimella.

Lue lisää: https://www.wppawards.com/2020-winners/