Nimityksiä Posti Groupin johtoryhmässä ja liiketoimintaryhmissä

29.04.2020


Kuvassa vasemmalta Johannes Gussander, Arttu Hollmérus, Sakari Kiiskinen.

Aditro Logisticsin toimitusjohtaja Johannes Gussander, 40, on nimitetty Posti Groupin johtoryhmän jäseneksi. Hän on toiminut ruotsalaisen logistiikkayhtiö Aditro Logisticsin palveluksessa vuodesta 2015 ja toimitusjohtajana vuodesta 2017. Posti osti Aditro Logisticsin huhtikuussa 2020.

KTM Arttu Hollmérus, 35, on nimitetty Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän johtajaksi ja Posti Groupin johtoryhmän jäseneksi. Hollmérus on vastannut aiemmin Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän merkittävistä kotimaisista asiakkuuksista. Ennen Postia hän on työskennellyt muun muassa Lowellin, Intrumin ja Lindorffin palveluksessa.

Sakari Kiiskinen, 46, on nimitetty Transval-liiketoimintaryhmän väliaikaiseksi vetäjäksi ja Posti Groupin johtoryhmän jäseneksi. Kiiskinen on toiminut Transvalissa useissa eri johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2017. Posti osti Transvalin tammikuussa 2019. Sen jälkeen Kiiskinen on vastannut Transvalin henkilöstöratkaisut-liiketoiminnasta.

Kaikki nimitykset astuvat voimaan 1.5.2020.

- Olen erittäin iloinen siitä, että uudet jäsenet tulevat vahvistamaan johtoryhmäämme ja yhdessä jatkamme strategiamme määrätietoista ja pitkäjänteistä toteuttamista. Haemme kasvua erityisesti paketti ja verkkokauppa- sekä logistiikkaliiketoiminnasta, joissa näemme merkittävää potentiaalia meille tulevaisuudessa, toteaa Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

Nimitysten myötä Posti Groupin johtoryhmä koostuu 1.5.2020 alkaen seuraavista jäsenistä: