Kaj Kulp on nimitetty Postin strategiajohtajaksi

25.02.2020

KTM, MBA Kaj Kulp on nimitetty Posti Group Oyj;n strategiajohtajaksi 1.3.2020 alkaen.

Kaj Kulp on toiminut Postin Corporate Messaging liiketoimintayksikön johtajana 1.1.2019 lähtien. Postin palveluksessa Kaj on työskennellyt vuodesta 2012, toimien erilaisissa liiketoiminnan ja kehityksen johtotehtävissä. Ennen Postia hän on työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä UPM-Kymmenellä, Nurminen Logisticsilla ja The Boston Consulting Groupilla.

- Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen, että saamme Kajn yhtiön strategiajohtajaksi. Hänen ammattitaitonsa ja pitkä kokemuksensa Postin liiketoiminnoissa sekä strategiatyössä on keskeisessä roolissa, kun Posti kehittää strategiaansa tulevaisuudessa, sanoo Postin talous- ja rahoitusjohtaja Tom Jansson.

Kulpin mukaan Postin toimintaympäristö ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat nopeasti, mikä edellyttää Postin uudistumista.

- Postilla on hyvä päivitetty strategia. Postin tulevaisuus on paketeissa, verkkokaupassa sekä logistiikassa, ja näistä liiketoiminnoista haemme kasvua. Samalla pyrimme säilyttämään perinteiset postipalvelut kilpailukykyisenä. Sähköisen viestinnän voimakkaan lisääntymisen vuoksi on välttämätöntä päivittää myös alan lainsäädäntöä. On hienoa olla mukana uudistamassa Postia ja luomassa tulevan menestyksen edellytyksiä, korostaa Kaj Kulp.

Tehtävässään Kulp raportoi talous- ja rahoitusjohtaja Tom Janssonille.