Anna Salmi on nimitetty Posti Groupin brändi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

26.11.2020

Posti vahvistaa johtoryhmäänsä kuluttajaliiketoiminnan osaamisella

KTM Anna Salmi on nimitetty Posti Group Oyj:n brändi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2021 alkaen. Konsernin brändi-, viestintä- ja vastuullisuustoiminnot yhdistetään samaan yksikköön, jota Salmi tulee vetämään. Hän raportoi tehtävässään Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusistolle.

Anna Salmella on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista digitaalisiin palveluihin, monikanavaiseen asiakaskokemukseen, myyntiin ja markkinointiin liittyvistä johto- ja kehitystehtävistä. Ennen Postia hän työskenteli Stockmannilla, jossa hän toimi viimeksi yhtiön digitaalisesta kehityksestä ja myynnistä vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä myös Aurinkomatkoilla ja Finnairilla.

- Posti ja sen toimintaympäristö muuttuvat ennen näkemätöntä vauhtia, mikä asettaa uudet odotukset asiakkaiden kohtaamiselle, viestinnälle ja vastuulliselle liiketoiminnalle. Olen erittäin iloinen Anna Salmen liittyessä joukkoomme ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi. Hänen laaja osaamisensa ja kokemuksensa kuluttajaliiketoiminnassa, digitaalisten kohtaamisten rakentamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä ovat arvokas lisä Postille. Annan johdolla yhdistämme brändijohtamisen, viestinnän ja vastuullisuuden tukemaan strategiamme toteuttamista, sanoo Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

Anna Salmen mukaan Postin muutosmatka on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa, jossa yhtiön on kyettävä uudistumaan aiempaa nopeammin. Hän näkee muutoksen ensisijaisesti mahdollisuutena.

- Olen iloinen tästä mahdollisuudesta liittyä kaikille suomalaisille tutun Postin vaiheikkaaseen tarinaan. Postin uudistuminen on käynnistynyt hyvin. Odotan innolla, että pääsen yhdessä kaikkien postilaisten kanssa edistämään työtä asiakkaidemme odotusten lunastamiseksi ja myötävaikuttamaan Postin tulevaisuuden menestykseen, sanoo Anna Salmi.

Lisätietoja

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma–pe klo 9–16)

Valokuvia median käyttöön