Vuoden Posti -palkinnot Jyväskylään ja Rautavaaraan

19.12.2019

K-Market Kotiväylä ja Sattuman Kaappa ja Kahvio saivat asiakkailta erinomaiset arviot

 

Posti on myöntänyt ensimmäistä kertaa Vuoden Posti -palkinnot kahdelle kumppaneiden ylläpitämälle postille Jyväskylässä ja Rautavaarassa. Posti 40530 JYVÄSKYLÄ palvelee K-Market Kotiväylässä (Keljonkankaantie 62) ja posti 73900 RAUTAVAARA Sattuman Kaappa ja Kahviossa (Kirkkotie 2).

Palkinnot perustuvat Postin asiakkaiden tekstiviesteinä antamiin palautteisiin, joita Posti kerää systemaattisesti. Vuonna 2019 Postin palvelupisteistä annettiin noin 100 000 spontaania tekstiviestipalautetta. Annetut palautteet on jaettu kahteen eri kategoriaan, jotka perustuvat yli tai alle 100 asiakkaan päivittäisiin asiakaskäynteihin posteissa.

Palautteita arvioiva NPS (Net promoter score) -mittari kertoo, millainen on asiakkaiden kokemus yrityksen asiakaspalvelusta. Tiivistettynä mittari kertoo, kuinka todennäköisesti asiakas suosittelisi yrityksen palvelua tai tuotetta ystävälleen tai kollegalleen.

Vuoden postien saamat NPS-lukemat ovat todella hyviä. K-Market Kotiväylä sai 86 pistettä ja Sattuman Kaappa ja Kahvio peräti 93 pistettä. Yleensä yli 50 NPS-pistettä pidetään erinomaisena tuloksena.

– Tulokset osoittavat, että kumppaneiden hoitamat postit voivat saada asiakkailta erinomaisia arvioita sekä suurissa kaupungeissa että pienemmillä paikkakunnilla, Postin palvelupisteverkoston johtaja Lasse Huttunen kertoo.