Verkkokaupan pikanoutopalvelut kovassa kysynnässä: Verkkokauppa.comin Vantaan noutovarasto isompiin tiloihin Postille

15.08.2019

Verkkokauppa.com siirtää Vantaan noutovaraston Tuupakasta Postin isompiin varastotiloihin Vantaan Voutilaan 15.8.2019. Noutovarastosta ostajat voivat pikanoutaa valmiiksi maksetut isot tuotteet, kuten kodinkoneet, ilman keskustan ruuhkia ja välittömästi tuotteen maksun jälkeen. Yhtiön Jätkäsaaren myymälän yhteydessä oleva noutovarasto jatkaa edelleen asiakkaiden palvelemista.

Yhtiö hakee strategian mukaisesti kasvua tulevina vuosina ja muutto Postin Voutilan tiloihin luo tälle hyvän pohjan. Varmistaaksemme valikoiman systemaattisen kehittämisen ja asiointikokemuksen tason, on muutto moderneihin ja toimiviin tiloihin edellytys”, Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka toteaa.  

Meille oli tärkeää optimoida nopea palvelu. Uudessa noutovarastossa onkin menty nopeus edellä. Kun ostos on maksettu verkkokaupassa, sen voi hakea Postin varastosta heti. Varsinkin oleellisien kodinkoneiden hajotessa, on erittäin tärkeää pystyä hankkimaan uusi laite nopeasti. Kun rikkimenneen jääkaapin tilalle ostaa uuden Verkkokauppa.comin sivuilta, voi uuden jääkaapin hakea heti Postin varastolta; apua saa myös ostoksen lastaamisessa autoon”, kertoo logistiikkajohtaja Miika Heinonen Verkkokauppa.comista.

Postin noutovarasto toimii kivijalkakaupan jatkeena – 363 päivänä vuodesta

Samalla kun suomalaisten verkkokauppaostajien odotusarvot ostosten vastaanottamiselle kasvavat nopeasti, verkkokaupan sesonkiluonteisuus vaatii varastotilalta ja siellä tehtävältä palvelulta joustoa. 

”Tavoitteenamme on, että suomalaisina yhtiöinä Verkkokauppa.com ja Posti tarjoavat suomalaisten odotusarvoihin yhä helpompia, monimuotoisempia ja joustavampia ostosten toimitustapoja. Noutovarastomme on auki 7 päivänä viikosta lähes koko vuoden ympäri. Tilankin puolesta voimme vastata Verkkokauppa.comin kasvun tarpeisiin, kertoo varastopalveluista vastaava Jouko Lehtonen Postista. 

Heinonen toteaa, että Verkkokauppa.com saa liiketoimintaansa liittyvään sesonkiluonteisuuteen helpotusta: varastotilat ja siellä työskentelevä henkilöstömäärä joustavat tuotteiden ja sesongin mukaisesti. Posti toimii yhtiölle kivijalkakaupan jatkeena. 

”Ostaminen on siirtynyt verkkoon, ja nyt esimerkiksi Helsingin ulkopuolelta tuotteita tilaavat asiakkaamme saavat ostokset huomattavasti helpommin ja nopeammin. Enää ei tarvitse ajaa Helsingin keskustaan, vaan esimerkiksi pakastimen tai polkupyörän saa Kehä III:n kupeesta. Tämä helpottaa asiakkaidemme arkea ja säästää arvokasta aikaa. Tärkeänä lisänä on se, että Postin palvelut ovat 100 % hiilineutraalit. Liputamme yhdessä kestävämmän verkkokaupankäynnin puolesta.”

Verkkokauppa.com on ollut Postin asiakas jo vuodesta 1998.  Verkkokauppa.com jatkaa edelleen toimintaansa Helsingin Jätkäsaaressa, jossa sijaitsevat yhtiön jättimyymälä, noutopiste ja 24 h -kioski.

Lisätietoa Postin noutovarastosta

- Noutovarasto sijaitsee Vantaan Voutilassa (Postimiehenkuja 1, 01530 Vantaa). 

- Noutovarasto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, arkisin kello 9-21, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18. Varasto on kiinni vain juhannuspäivänä ja joulupäivänä.

- Tuotteet voi noutaa välittömästi verkkokauppamaksun suorituksen jälkeen.

- Noutovarastolla on myös Postin pakettiautomaatteja, joista verkkokauppatilaukset voi noutaa 24/7. 

Lisätietoja medialle:
Verkkokauppa.com: press@verkkokauppa.com
Posti: MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9 -16:30)

Myynnin yhteystiedot:
Janne Kylmäoja (janne.kylmaoja@posti.com) 
Tutustu Postin varastointi- ja sisälogistiikkapalvelutarjontaan