Transval ja Posti huolehtivat jatkossakin asiakkaiden tiedoista luottamuksellisesti

01.02.2019

Tänään 1.2.2019 on Kauppalehdessä kirjoitus, jossa käsitellään Postin ja Transvalin välistä yrityskauppaa.

Jutussa annetaan virheellisesti ymmärtää, että yrityskaupan myötä vaarantuisi asiakastietojen luottamuksellisuus. Kuluttaja- ja kilpailuviranomainen (KKV) hyväksyi Postin ja Transvalin yrityskaupan 17.1.2019 tietyin rajoituksin, jotka liittyvät Transvalin 3PL-asiakkaisiin. Näiden 3 PL-asiakkaiden osalta KKV:n päätöksen mukaisesti luottamuksellisia tietoja ei saa luovuttaa Transvalilta Postille. Posti ja Transval yhdessä varmistavat, että tällaista ei tapahdu. 

- Noudatamme viranomaisen esittämiä rajoituksia ja säädöksiä sata prosenttisesti niin Postissa kuin Transvalissa. Huolehdimme yhdessä Transvalin kanssa, että asiakkaiden luottamukselliset tiedot pysyvät jatkossakin luottamuksellisin. Sekä Postilla että Transvalilla on hyvät, luottamukselliset suhteet asiakkaisiin, sanoo Sari Helander, Postin Logistiikkaratkaisut liiketoiminnan johtaja.

Asiakassopimukset ovat aina luottamuksellista tietoa, joista emme keskustele julkisuudessa. Sekä Transval että Posti palvelevat asiakkaitaan luottamuksellisesti ja suhteemme asiakkaisiin ovat hyvät.