Tomi Virrankoski ajoi Postin 2019 ajotaitomestariksi - Virrankoski edustaa Postia ja Suomea Hollannissa maaliskuussa 2020

11.09.2019

Kuljettaja Tomi Virrankoski Postin Pirkkalan terminaalista voitti 10.9. Nokialla kisatun kotimaisen Postin ajotaitokilpailun. Hän on Postin 2019 ajotaitomestari ja edustaa näin ollen Postia ja Suomea International Post Corporationin (IPC) kansainvälisessä ajotaitokisassa Hollannissa ensi vuoden maaliskuussa.

Virrankosken kakkoskuskiksi Hollantiin lähtee Postipalveluiden tuotannon prosessijohtaja Sanna Hännikkälä. Postin kilpailijat ovat sijoittuneet erinomaisesti viime vuosien kansainvälisissä kilpailuissa, joten tavoitteet ovat korkealla myös ensi vuonna.

Virrankoski työskentelee kuljettajana Postin Pirkkalan terminaalissa ja tekee myös ajojärjestelyihin ja työpaikkakoulutuksiin liittyviä tehtäviä.  Hän lähtee hyvillä mielin Hollannin kisaan. - Voitto tuli minulle täytenä yllätyksenä. Kansainvälisestä kisasta tulee varmasti mielenkiintoinen ja korkeatasoinen.

Nokialla kisan toisen ja kolmannen sijan veivät Postin varhaisjakelussa työskentelevät Kimmo Riihelä Kotkasta ja Tarmo Pöntynen Jyväskylästä.

Kisassa oli mukana yhteensä 14 kilpailijaa Postin varhaisjakelusta, perusjakelusta ja kuljetuksesta eri puolilta Suomea.

Kilpailu koostui muun muassa liikenneturvallisuutta käsittävästä teoriakokeesta sekä skill- ja ecoratojen ajo- ja asiakaspalvelutehtävistä. Skill-rata ajettiin Nokian Renkaiden testiradalla ja 11 kilometriä pitkä eco-osuus Nokian seudulla yleisellä tieosuudella. Postin kaikissa ajoneuvoissa käytetään päivittäin ajotapaseurantalaitteita ja myös eco-radalla kilpailijoiden taloudellista ja turvallista ajotapaa mitattiin ajotapaseurantalaitteiden avulla.