Posti ostaa Pakettikaupan – palvelu jatkaa entisellään

24.09.2019

Posti Group Oyj ostaa E-Log Services Oy:n, joka omistaa paketti- ja verkkokaupan palveluita tarjoavan Pakettikaupan. Kaupan myötä Posti vauhdittaa palveluidensa ja asiakaskokemuksensa kehitystä pienten ja keskisuurten verkkokauppojen osalta. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkaista.

Pakettikauppa on suomalainen vuonna 2016 perustettu logistiikkaan keskittyvä teknologiayhtiö. Yritys tarjoaa pienille ja keskisuurille asiakkaille Pakettikauppa -palvelussaan helppokäyttöisen digitaalisen kanavan kautta monipuolisia paketti- ja rahtipalveluita. Pakettikauppa on lyhyessä ajassa tullut tunnetuksi ja luotettavaksi toimijaksi sekä osaksi suomalaista verkkokauppa-alaa integroitumalla yleisimpiin verkkokauppa-alustoihin.

— PK-verkkokauppiaat ovat meille tärkeä asiakasryhmä, jonka palvelemisessa meillä on ollut puutteita. Pakettikaupan teknologinen osaaminen ja tarkka ymmärtäminen verkkokauppojen tarpeista auttaa merkittävästi Postia omien palveluidensa kehittämisessä, kertoo Postin digitaalisista palveluista sekä kuluttajien ja keskisuurten verkkokauppojen palveluista vastaava Pasi Ilola.

Pakettikauppa jatkaa Postin omistuksessa toimintaansa entisellään. Omistajan muutoksella ei ole vaikutuksia asiakassuhteisiin tai brändiin, eikä muutos edellytä mitään toimia Pakettikaupan asiakkailta.
Nykyinen henkilöstö ja kaksi E-Log Services Oy:n osakasta jatkavat Pakettikaupan kehittämistä osana Posti-konsernia.

— Pakettikauppa syntyi aidosta tarpeesta. Toimme PK-yrityksille kaikki logistiikkapalvelut samaan palveluun helposti käytettäväksi. Missiona meillä on ollut kehittää asiakkaillemme parempaa logistiikan käyttäjäkokemusta ja osana Postia meillä on siihen parhaimmat mahdollisuudet, kertoo lähes 20 vuotta verkkokauppa-alalla työskennellyt Pakettikaupan perustaja Joose Vettenranta.