Posti myy Huhtala Logistics Oy:lle lämpötilasäädeltyä kuljetusliiketoimintaa

13.11.2019

Posti keskittyy elintarvikkeiden kuljetuspalveluissa panimologistiikkaan, kuntien ja kaupunkien laitosateriakuljetuksiin, kotiateriakuljetuksiin sekä esimerkiksi leipomotuotteiden, kuivaelintarvikkeiden ja ruuan verkkokauppakuljetuksiin.

Posti Oy ja Huhtala Logistics Oy ovat tehneet sopimuksen, jolla Posti myy Seinäjoella elintarvikkeiden lämpötilasäädellyn kuljetusliiketoiminnan ja asiakasratkaisut, palvelun tuottamiseen liittyvän kiinteistön sekä näihin liittyvät sopimukset Huhtala Logistics Oy:lle. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. 

Kauppa toteutetaan 1.12.2019, jolloin Postissa palveluja tuottavat 22 työntekijää siirtyvät Huhtala Logistics Oy:lle vanhoina työntekijöinä. Sopimuksella ei ole henkilöstövaikutuksia. Asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan uuden palveluntuottajan toimesta, myös palvelun kuljetuskumppanuudet siirtyvät Postilta Huhtala Logistics Oy:lle.

 

Lisätiedot: 
Posti MediaDesk: puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9.00-16.30), viestinta@posti.com

Huhtala Logistics Oy: Toimitusjohtaja Tero Mattila, puh. 0400 988 219, tero.mattila@huhtalalogistics.com

Huhtala Logistics on kasvava, logistiikkapalveluja tarjoava perheyhtiö. Yhtiön perustana on ollut jo 40 vuotta vakaa arvopohja: asiakasta ilahduttava laadukas palvelu sekä into tehdä asioita yhdessä asiakasta kuunnellen. Pidämme sen, minkä lupaamme. Yhtiössämme on 110 työntekijää. www.huhtalalogistics.com