Piia Kumpulainen Posti Groupin viestintäjohtajaksi, Timo Anttila siirtyy yhteiskuntasuhdejohtajaksi

29.04.2019

KTM Piia Kumpulainen on nimitetty Posti Groupin viestintäjohtajaksi (Chief Communications Officer). Hän vastaa jatkossa Posti Groupin konserniviestinnästä. Tehtävää nyt hoitava sidosryhmäjohtaja VTM Timo J. Anttila on nimitetty Posti Groupin yhteiskuntasuhdejohtajaksi. Kumpikin nimitys tulee voimaan 10. kesäkuuta 2019.

Piia Kumpulainen raportoi tehtävässään henkilöstöjohtaja Hanna Reijoselle.

Kumpulainen siirtyy tehtävään Marimekon viestintäjohtajan tehtävästä ja on vastannut yhtiön konserniviestinnästä vuodesta 2009 lähtien. Ennen Marimekkoa hän työskenteli asianajotoimisto Hannes Snellmanilla.

- Piia tuo vahvan bränditalon osaamisen ulkoiseen ja sisäiseen viestintäämme. Hänellä tiimeineen on keskeinen rooli osana muutosmatkaamme ja Postin tulevaisuuden rakentamista, kun haemme voimakasta kasvua verkkokaupasta ja logistiikkapalveluista, sanoo Hanna Reijonen. 

- Posti on mielenkiintoisessa vaiheessa ja minua on aina innostanut vahvaan murrokseen liittyvät haasteet. Olen iloinen tästä minulle tarjoutuneesta mahdollisuudesta päästä jatkamaan Postin viestinnän uudistamista yhdessä tiimini kanssa, sanoo Piia Kumpulainen.  

Yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävään keskittyvä Timo J. Anttila on työskennellyt Postissa vuodesta 2013 sidosryhmäjohtajana vastaten konserniviestinnästä, yhteiskuntasuhteista ja yritysvastuusta.

 

- Postilla on keskeinen asema suomalaisen yhteiskunnan arjessa. Postin pitää uudistua asiakkaidemme mukana, sillä postiala on rajussa murrosvaiheessa viestinnän digitalisoituessa ja verkkokaupan kasvaessa nopeasti. Tämän vuoksi Posti haluaa vahvistaa osallistumistaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja käydä entistä tiiviimpää vuoropuhelua kaikkien sidosryhmiensä kanssa, korostaa Anttila.