Odotetun asiakassopimusmuutoksen myötä Transval allekirjoitti sopimukset liikkeen luovutuksista

23.08.2019

Odotustemme mukaisesti PostNordin asiakassopimuksessa tapahtuneen muutoksen vuoksi olemme sopineet liikkeen luovutuksista. Transval ja Wippii Work Logistiikka Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä 26 transvalilaista siirtyy Wippiin palvelukseen liikkeen luovutuksella Vantaalla ja 25 transvalilaista PostNordille Turussa 1.11.2019 alkaen. Siirtyvien henkilöiden työsuhteeseen tai työsuhde-etuihin ei tule muutosta, myös työehtosopimus pysyy samana. Työt jatkuvat terminaaleissa normaalisti.

PostNord Oy:n Chief Operations Officer Jani Ståhlhammar kiittää Transvalia yhteisistä vuosista. ”Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja hedelmällistä, ja yhdessä tekemämme kehitystyö on sekä nopeuttanut tavaran liikkumista että parantanut työn laatua.”

”Logistiikka-alalla, kuten muissakin toimialoissa, asiakassopimuksiin tulee muutoksia: saamme uusia asiakkaita ja harmillisesti välillä myös menetämme asiakkaita. Olen tyytyväinen, että asiakassopimuksen muutoksesta huolimatta voimme turvata terminaalityöntekijöillemme työn jatkumisen katkeamattomasti uusien työnantajien palveluksessa. Kiitän asiakastamme PostNordia useista yhteisistä vuosistamme - yhteistyö on ollut hedelmällistä”, Transvalin Terminaalipalvelut -liiketoimintajohtaja Harri Petjala sanoo.

Petjala toivottaa jokaiselle siirtyvälle transvalilaiselle menestystä uuden työnantajan palveluksessa ja kiitää työpanoksesta Transvalilla.

”Uskon, että meillä saadulla työkokemuksella on hyvä arvo. Suomalaiset ja Suomessa toimivat yritykset arvostavat osaamistamme sisälogistiikassa.”

Transval on johtava ja Suomen suurin sisälogistiikka-alan palveluyritys. Palvelemme kattavasti noin 500 asiakastamme Suomessa ja Baltian maissa asiakkaiden omissa tiloissa, esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja myymälöissä. Muutamme asiakkaidemme sisälogistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Täytämme tänä vuonna 25 vuotta, meitä transvalilaisia on noin 4 600. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 132 miljoonaa euroa. Yhdessä omistajamme Posti Groupin kanssa tarjoamme markkinoiden laajimmat ja ainutlaatuisen kattavat logistiikan ulkoistusratkaisut. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja ammattiosaajien joustavan käytön. www.transval.fi