Lempäälässä ja Vantaalla elintarvikkeiden lämpötilasäädelty kuljetusliiketoiminta Esa Kuokka Oy:lle

01.10.2019

– henkilöstö jatkaa uuden työnantajan palveluksessa

Posti Oy ja Esa Kuokka Oy ovat 30.9.2019 allekirjoittaneet liiketoimintakauppasopimuksen, jolla Posti myy Lempäälässä ja Vantaalla elintarvikkeiden lämpötilasäädellyn kuljetusliiketoiminnan ja elintarvikkeiden lämpötilasäädellyn varastoliiketoiminnan Vantaan Tahkotiellä Esa Kuokka Oy:lle. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. 

Kauppa toteutetaan 1.11.2019, jolloin Postissa palveluja tuottavat 10 Postin elintarvikelogistiikan työntekijää Lempäälässä sekä 8 työntekijää Vantaalla siirtyvät Esa Kuokka Oy:lle vanhoina työntekijöinä. Sopimuksella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan. Lempäälässä ja Vantaalla myös Postin elintarvikelogistiikan kuljetuskumppanuudet siirtyvät Esa Kuokka Oy:lle.

Sopimuksella ei ole vaikutusta Postin muihin palveluihin Lempäälässä tai Vantaalla, Posti jatkaa Lempäälässä myös elintarvikkeiden varastoliiketoiminnassa.

 

Lisätiedot median edustajille: 
Posti MediaDesk: puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9.00-16.30), viestinta@posti.com

Esa Kuokka Oy: Minna Lindeqvist, operatiivinen johtaja, puh. 040 650 1262, minna.lindeqvist@esakuokka.fi

Esa Kuokka Oy on vuonna 1993 perustettu Kylmästi Paras logistiikkayhtiö, joka tarjoaa lämpötilahallittua logistiikkaa valtakunnallisesti. Yrityksen liikevaihto on 22 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 250 henkilöä yhteistyökumppanit mukaan lukien. Esa Kuokka Oy:n liiketoiminnan kärkenä on tiedolla johtaminen ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen. Koko yrityksen toiminnan peruskivenä on #arkivastuu: Esa Kuokka Oy:n tapa pitää huolta niin asiakkaista, ympäristöstä, kumppaneista kuin henkilöstöstä.