Kevään juhlapyhien aukioloajat posteissa

16.04.2019

Posti palvelee ympäri Suomen yli 2 100 palvelupisteessä. Useat postit toimivat Postin kumppaniyrityksissä kuten kaupoissa, kioskeissa ja huoltoasemilla ja ne palvelevat pääsääntöisesti kumppaniyritysten aukioloaikojen mukaan. Poikkeavista aukioloajoista kerrotaan kumppanin omilla verkkosivuilla. Postin omat myymälät palvelevat kevään juhlapyhinä seuraavasti.


Pääsiäisen aukiolo posteissa

Postin omat myymälät ovat kiirastorstaina 18.4. avoinna normaalisti. Pääsiäisenä Postin omat myymälät ovat kiinni pitkäperjantaista maanantaihin 19.4.-22.4.

Poikkeuksena Helsingin pääposti, joka on avoinna pääsiäislauantaina 20.4. klo 10-16.

Joulupukin pääposti Rovaniemen Napapiirillä palvelee vuoden jokaisena päivänä. Pääsiäisenä Joulupukin pääposti on avoinna päivittäin klo 10-17.


Vapun aukiolo posteissa

Vappuaattona tiistaina 30.4. Postin omat myymälät ovat avoinna klo 18 saakka. 

Vapunpäivänä keskiviikkona 1.5. Postin omat myymälät ovat kiinni.

Joulupukin pääposti Napapiirillä palvelee vappuaattona tiistaina 30.4. klo 10-15 ja vapunpäivänä 1.5. klo 12-17.


Helatorstain aukiolo posteissa

Helatorstaina 30.5. Helsingin pääposti ja muut Postin omat myymälät ovat suljettu. Joulupukin pääposti Napapiirillä palvelee helatorstaina klo 10-17.

Lisäksi äitienpäivänä 12.5. kaikki Postin omat myymälät ovat suljettu Joulupukin pääpostia lukuun ottamatta. Joulupukin pääposti Napapiirillä palvelee äitienpäivänä klo 10-17.

Postin pakettiautomaatit palvelevat myös kauppojen ja ostoskeskusten aukioloaikojen mukaisesti. Automaatista voi noutaa paketit ja verkkokauppaostokset sekä jättää kuljetettavaksi valmiiksi maksetut paketit. Taloyhtiöiden omissa tiloissa olevat Smartpost-automaatit ovat asukkaiden käytössä 24/7. Näihin automaatteihin voi pakettien ja verkkokauppaostosten lisäksi myös jättää valmiiksi maksetut kirjeet ja kortit.

 

Tarkempia tietoja posteista: www.posti.fi/postit