Vuokatin postipalvelut Sotkamon R-kioskista 30.3. lähtien

14.03.2018

K-Supermarket Vuokattiin avataan Postin uusi pakettiautomaatti

Postin palvelupisteisiin tulee muutoksia Vuokatin alueella. Postinumeroalueen 88610 Vuokatti asiakkaat saavat perjantaista 30.3. lähtien täydet postipalvelut Sotkamon R-kioskissa palvelevasta postista. Samalla Vuokatin K-Supermarkettiin avataan uusi Smartpost-automaatti, joka tuo uusia vaihtoehtoja verkkokauppaostosten vastaanottamiseen ja pakettien lähettämiseen.

Posti 88600 Sotkamo palvelee R-kioskissa osoitteessa Kainuuntie 15 kioskin aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 8:30–21 ja sunnuntaisin kello 9–21. Sotkamon postiin ohjataan jatkossa asiakkaiden saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita

Nykyinen posti 88610 Vuokatti palvelee Vuokatin S-marketissa osoitteessa Katinkullantie 1 torstaihin 29.3. kello 14 saakka.

Vuokatin uusi pakettiautomaatti palvelee joka päivä aamusta iltayhdeksään

Posti vastaa verkkokaupan vahvaan kasvuun lisäämällä pakettiautomaattien määrää. Postin pakettiautomaateista on tullut lyhyessä ajassa pakettien suosituin jakelukanava.

Vuokatin K-Supermarketissa asiakkaita palvelee 30.3. lähtien uusi Smartpost-automaatti, johon voi vastaanottaa verkkokauppaostoksia ja muita paketteja. Automaatin avulla voi myös lähettää valmiiksi maksettuja paketteja. Pakettiautomaatti palvelee Vuokatin K-Supermarketissa osoitteessa Heikintie 1, 88614 Vuokatti kaupan aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 8–21 ja sunnuntaisin kello 10–21.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin pakettiautomaattiverkosto kasvaa lähivuosina tuhannella automaatilla. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.