Tietosuoja Postissa

25.05.2018

Suomen ja Euroopan unionin uudistunutta tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Postissa uuteen tietosuoja-asetukseen on valmistauduttu perusteellisesti jo yli kahden vuoden ajan. Projektin tavoitteena oli parantaa tietosuojan valmiutta, henkilöstön tietoisuutta sekä prosessien ja järjestelmien suojausta.

- Postissa käsitellään merkittäviä määriä henkilötietoja, joten tietosuoja ja viestinnän luottamuksellisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Olemme jo tähänkin asti varmistaneet monin tavoin, että yksityisyyden suojaa koskevia sääntöjä ja periaatteita noudatetaan, joten tämä uusi asetus pääasiassa vahvistaa tietosuojan merkitystä kaikessa tekemisessämme, Postin tietosuojavastaava Päivi Rokkanen sanoo.

Käsittelemme tietojasi vain laillisin perustein ja siinä laajuudessa kuin on tarpeen Postin tarjoamien palveluiden hoitamiseksi. Suostumuksellasi voimme kertoa yhteystietojesi avulla ajankohtaisista asioista, palveluista tai uusiin ominaisuuksiin liittyvistä vinkeistä.

Teemme jatkuvasti työtä paremmin toimivien palveluiden eteen. Saatamme välillä pyytää sinua tarkistamaan omat yhteystietosi asioidessasi Postin kanssa verkossa tai asiakaspalvelussamme.

Asioinnistasi jää Postille jälki silloin, kun rekisteröidyt palveluidemme käyttäjäksi, otat meihin yhteyttä eri kanavien kautta, hankit meiltä palveluita tai kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme.

Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä saat Postin nettisivuilta.