Suomen suurin pakettiautomaatti avattiin

23.10.2018

Jyväskylän Vapaudenkadun postissa otettiin 22.10. käyttöön Suomen suurin pakettiautomaatti, jossa on 387 lokeroa lähetyksille. Lähetyksiä on jatkossa mutkatonta noutaa suoraan automaatista postin palvelutiskin sijaan. Automaatti on asiakkaiden käytettävissä joka päivä klo 7-22. Marraskuussa avataan automaatit myös neljään muuhun Postin omaan myymälään.

- Automaatti on suosituin tapa noutaa lähetyksiä, sillä noutaminen käy sekunneissa. Myös palvelutiskin palvelu nopeutuu, kun suurin osa noudoista hoituu automaatista. Henkilöstö saa aikaa opastaa asiakkaita käyttämään uusia Postin palveluja, esimerkiksi OmaPosti-sovellusta, Postin palvelupisteverkoston johtaja Lasse Huttunen kertoo.

Jyväskylän posti sai remontissa uuden ilmeen ja viihtyisät tilat. Asiakkaiden käytössä on opastavia näyttöjä ja digitaalisia palveluja tarjoavia tabletteja. Postista voi ostaa muun muassa kortteja, postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Yritysasiakkaille on postilokerot ja rullarata, johon voi jättää nopeasti ja jonottamatta valmiiksi maksetut ja sopimusasiakkaiden lähetykset.

pakettiautomaattikuja

Kuvassa Lasse Huttunen ja Jyväskylän postin uusi pakettiautomaattikuja

Posti, Vapaudenkatu 48-50, 40100 JYVÄSKYLÄ
Aukioloajat: ma-pe klo 8.00-20.00, la klo 10.00-15.00. Pakettiautomaatti on asiakkaiden käytössä postia laajemmin aukioloajoin joka päivä klo 7-22.

Postin omiin myymälöihin lisää automaatteja

Posteissa varaudutaan joulusesonkiin ja ennätykselliseen pakettivolyymiin. Jyväskylän postin lisäksi myös neljä muuta Postin omaa myymälää saa marraskuussa automaatit, jotka mahdollistavat asiakkaille lähetysten nopean noudon suoraan automaatilta.

Marraskuussa avattavat automaatit Postin omissa myymälöissä:

Posti, Saksalankatu 4, 15100 Lahti
Posti, Eerikinkatu 19, 20100 Turku
Posti, Tullikatu 633100 Tampere
Posti, Koskikatu 27, 96100 Rovaniemi

Helsingin Herttoniemen ja Vantaan Tikkurilan postien automaatit saavat lisäksi lisää lokerotilaa. Myös Helsingin Annankadun ja Espoon Tapiolan posteissa on entuudestaan automaatit.

Postilla on kaiken kaikkiaan yli 1 700 palvelupistettä. Kaikki Postin palvelupisteet kartalla: posti.fi/postit