Postipalvelut siirtyvät 28.3. Kruununhaasta Hakaniemen postiin

20.02.2018

Hämeentielle avataan 7.3. Postin uusi noutopiste

Postin palvelupisteisiin Helsingissä tehdään maaliskuun aikana muutoksia sekä Kruununhaassa että Kallion ja Sörnäisten alueilla.

Katajanokan ja Kruununhaan asiakkaat (postinumeroalueet 00160 ja 00170 Helsinki) saavat kaikki postipalvelut keskiviikosta 28.3. kello 8 lähtien Hakaniemen postista 00530 Helsinki osoitteessa Säästöpankinranta 2.

Nykyinen Kruununhaan posti 00170 Helsinki (os. Rauhankatu 10) palvelee asiakkaita ennen muutosta normaalisti tiistaihin 27.3. kello 16 saakka.

Postin oma myymälä 00530 Helsinki palvelee Hakaniemessä maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15. Hakaniemen postista asiakkaat voivat noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Palvelupisteistä jo yli 90 % toimii nykyisin kumppaniyritysten yhteydessä. Postin tavoitteena on löytää postipalveluille sopiva kumppaniyritys myös Kruununhaasta, mutta toistaiseksi alueelta ei ole löytynyt kumppaniyritystä.

Uusi noutopiste palvelee Hämeentiellä viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan

Postinumeroalueen 00500 Helsinki asiakkaat voivat noutaa pakettinsa torstaista 7.3. lähtien uudesta noutopisteessä, joka toimii K-Marketissa osoitteessa Hämeentie 16, 00530 Helsinki. Uusi noutopiste palvelee K-Market Hämeentie 16:n laajoina aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 7-23 ja sunnuntaisin kello 9-23.

Pakettien ja muiden kuitattavien lähetysten noutamisen lisäksi noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita sekä jättää valmiiksi maksettuja lähetyksiä Postin kuljetettavaksi.

Postinumeroalueiden 00170 ja 00500 asiakkaita tiedotetaan ennen palvelupistemuutoksia jokaiseen kotiin jaettavalla kirjeellä.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen.

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin pakettiautomaattiverkosto kasvaa lähivuosina tuhannella automaatilla. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.