Postipalvelut siirtyvät 24.5. Puistolan asemalta Tikkurilan postiin

26.04.2018

Pakettiautomaatit ja ohjauspalvelut sopivat päivittäiseen asiointiin

Postin palvelupisteisiin postinumeroalueilla 00750 ja 00760 Helsinki tulee muutoksia, kun Puistolan aseman K-Market ja siinä palveleva posti lopettavat toimintansa. Kaikkia postipalveluita tarvitsevat asiakkkaat voivat asioida torstaista 24.5. lähtien Tikkurilan postissa. Päivittäisessä asioinnissa alueen asiakkaat voivat käyttää Postin pakettiautomaatteja ja pakettien ohjauspalveluja. Alueella on myös useita postimerkkien jälleenmyyntipisteitä.

Postinumeroalueilla 00750 ja 00760 asiakkaita palvelee tällä hetkellä kaksi pakettiautomaattia, jotka sijaitsevat Ala-Tikkurilan Lidlissä (Aamuruskontie 1) ja Heikinlaakson K-Marketissa (Nummitie 2). Posti hakee postinumeroalueilta sopivaa paikkaa myös uusille pakettiautomaateille.

Pakettien ohjauspalvelun avulla asiakkaat voivat ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivampaan palvelupisteeseen Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella.

Postin oma myymälä  01300 VANTAA palvelee Tikkurilassa osoitteessa Tikkuraitti 13 maanantaista perjantaihin kello 8–20 ja lauantaisin kello 10–15. Asiakkaat voivat noutaa Tikkurilan postista kaikki heille saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Nykyinen posti 00750 HELSINKI palvelee K-Market Puistolan Asemassa osoitteessa Maatullinaukio 10 keskiviikkoon 23.5. kello 16 saakka.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin pakettiautomaattiverkosto kasvaa lähivuosina tuhannella automaatilla. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.