Postin Kaisa Ilola palkittiin Vuoden Business IT -johtajana

30.04.2018

Kaisa Ilola
CIO 2018 -tapahtumassa palkittiin 26.4. Vuoden Business IT -johtaja, jonka valitsi IT-johtamisen palveluihin erikoistunut Sofigate. Postin Asiakaskanavat-yksikön johtaja Kaisa Ilola sai palkinnon edistyksellisestä liiketoimintajohtamisesta, joka hyödyntää IT:tä liiketoiminnan kilpailukeinona.

Kaisa Ilola johtaa Postin asiakaskokemusta ja vastaa muun muassa Postin palvelupisteverkostosta ja asiakaspalvelusta.

- Postin Kaisa Ilola kerää kiitosta ennakkoluulottomasta ja kokeilevasta asenteestaan asiakaskanavien kehittämiseen. Hänelle on ominaista osallistaa ihmisiä ja tuoda mukaan eri alueiden parhaita osaajia. Digitalisaation kiihtyessä teknologiasta tulee olennainen osa liiketoiminnan johtamista, ja nyt tarvitaan lisää Ilolan kaltaisia johtajia, jotka kykenevät yhdistämään uusien digitaalisten palvelujen kehittämisen yrityksen teknologiakyvykkyyksien kanssa, Sofigaten toimitusjohtaja Sami Karkkila sanoo.

Ilola on saanut urallaan vahvaa näkemystä ja kokemusta digitalisoinnista ja kanavakehityksestä.

- Digitaalisuus ei ole itseisarvo, mutta se mahdollistaa meille Postissa uudenlaisia ja entistä parempia kanavia ja palveluja ja sitä kautta parempaa asiakaskokemusta. Se vaatii meiltä yhtä aikaa rohkeutta kokeilla nopeasti mutta samalla ymmärtää Postin koko kokonaisuutta riittävästi, Ilola kertoo.