Posti palkkaa yli 2000 kesätyöntekijää – kesätöitä on tarjolla eri puolilla maata

07.05.2018

Kesätyö postinjakelussa

Suomen suurimpiin kuuluvan yrityksen Postin kesätyöpaikkojen haku on käynnissä. Posti palkkaa kaiken kaikkiaan noin 2 200 kesätyöntekijää. Työtehtäviä on niin postinlajittelussa, -jakelussa ja kuljetuksessa kuin Postin myymälöissä, asiakaspalvelussa ja hoivapalveluissa. 

- Meillä on tarjolla todella monipuolisia työtehtäviä, joihin etsimme asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä. Postin asiakkaitahan ovat kaikki suomalaiset, ja etenkin postinjakelusta löytyy kesätöitä. Postin kotipalvelujen myötä meillä on kesätöitä myös lähihoitajille ja henkilökohtaisille avustajille. Viime vuonna Posti sai kesätöihin yli 9 000 hakemusta, Postin resurssipäällikkö Sari Salmela kertoo. 

Postinlajittelun, -jakelun ja kuljetuksen kesätyöpaikkojen jakautuminen alueellisesti:

Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa: 650

Varsinais-Suomi: 240

Pirkanmaa ja Satakunta: 230

Kaakkois-Suomi: 250

Järvi-Suomi (Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala): 250

Pohjanmaa: 160

Pohjois-Suomi: 350

Posti on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Posti on edellisvuosien tapaan mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan myötä Posti sitoutuu noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita:

Postin kesätyöntekijöiltä edellytetään pääsääntöisesti 18 vuoden ikää. Tarkemmat ohjeet ja hakuajat kannattaa tarkistaa työpaikkailmoituksesta. Kaikki Postin avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta www.posti.com/kausityo