Posti onnittelee yrittäjiä Suomessa

05.09.2018

Juhlistamme vuosittain syyskuun 5. päivä yrittäjiä Suomessa. Yrittäjän päivää vietetään tänä vuonna jo 21. kerran, ja sen tavoitteena on kertoa yrittäjyyden merkityksestä suomalaisessa yhteiskunnassa sekä saada nuoret innostumaan yrittäjyydestä. 

Postilla on pitkät perinteet yhteistyöstä yrittäjien kanssa – tarjoamme työtä tuhansille yrittäjille kattavasti Suomessa.

Tänään kunnioitamme yrittäjiä kahdella tavalla: toivomme menestystä kaikille yrittäjäasiakkailemme ja kiitämme, että saamme palvella heitä. Kiitämme myös niitä yrittäjiä, joiden kanssa saamme tehdä yhdessä työtä päivittäin kattavasti eri Postin palveluissa.

- Yhteistyössä yrittäjien kanssa varmistamme laadukkaat palvelut niin kuljettamisessa, postin- ja paketinjakelussa kuin esimerkiksi palvelemalla posteissa. Vuosittain ostamme yrittäjiltä ja yrityksiltä palveluita noin 200 miljoonalla eurolla. Yhdessä pidämme suomalaisten arjen sujuvana, sanoo Markku Gerdt, Postin hankinnoista vastaava johtaja.

Yrittäjän päivän taustavoimana on Yrittäjän Päivä -säätiö, jossa ovat edustettuina elinkeinoelämän järjestöt ja toimijat. Säätiön puheenjohtajana toimii yrittäjäneuvos Riitta Antinmäki. Antinmäki korostaa yritysten ja yrittäjien yhteistyön merkitystä menestymisen polulla: 

- Yhteen hiilen puhaltaminen, vahva yhteistyötahto ja -asenne tuovat varmuutta menestymiselle. Nykyaikaisen yrittäjyyden peruspiirre on verkottuminen. Verkottuminen muiden yrittäjien kanssa, verkottuminen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Posti on pitkäjänteisesti tarjonnut yhteistyömahdollisuuden suurelle osalle yrittäjiä Suomessa ja osoittaa arvostusta yrittäjien arvokkaalle työlle. Tämä yhteistyö pitää yhteiskuntamme rattaita pyörimässä, tuo yrittäjien perheille elantoa ja menestystä. Kannustan muitakin yrityksiä rohkeasti tarttumaan samanlaiseen toimintatapaan!   

Postilla on noin 1 000 yrittäjää kumppanina palvelemassa suomalaisia yrityksiä kuljetuspalveluissa sekä kaikkia suomalaisia paketin- ja postinjakelussa. Posteja puolestaan hoitaa yli 800 kumppania. Kaikkiaan Postin palveluja tarjoaa yhdessä Postin kanssa noin 3000 yrittäjää kattavasti läpi koko Suomen. Vuosittain Posti ostaa yrittäjiltä ja yrityksiltä palveluita noin 200 miljoonalla eurolla.

Voit lukea tarinoita yrittäjien ja Postin yhteistyöstä sivulta: www.posti.com/yrittajanpaiva