Posti jälleen kärkikolmikossa kansainvälisessä ajotaitokilpailussa

19.04.2018

Seppo Uusikorpi ja Marjo Rehn ajoivat kolmansiksi Portugalissa

Seppo Uusikorpi ja Marjo Rehn ajoivat kolmansiksi Portugalissa

Kolmas sija oli mieluisa Sepolle ja Marjolle. Seppo on työskennellyt Postin palveluksessa jo 30 vuotta. Ura alkoi Porin jakelusta ja viimeiset viisitoista vuotta on kulunut Naantalin perusjakelun autoreiteillä.

Posti ajoi jälleen kärkisijoille kansainvälisessä International Post Corporationin (IPC) järjestämässä postien välisessä ajotaitokilpailussa. Postinjakaja ​Seppo Uusikorpi ja työturvallisuusjohtaja Marjo Rehn kisasivat kolmannelle sijalle. Voiton vei kisan isäntämaa Portugali ja toiseksi tuli Belgia. Postien välinen kilpailu käytiin Portugalin Estorilissä 17.-18.4. Kilpailemassa oli 11 joukkuetta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseemme. Kilpailu oli todella kovatasoinen. Taloudellisen ajon kokeessa me olimme parhaita. Kaiken kaikkiaan tämä kisamatka on ollut aivan huikea kokemus, Marjo ja Seppo kertovat.

Kuten Suomen karsintakisassa myös Portugalissa testattiin ajoneuvon käsittelytaitoja sekä kykyä taloudelliseen, ympäristöä huomioivaan ja turvalliseen ajotapaan sekä hyvään asiakaspalveluun. Kisassa ajettiin myös sähköautoilla.

Seppo edusti Postia Portugalissa ajettuaan Postin ajotaitomestariksi Tampereella kisatussa kotimaisessa Postin ajotaitokilpailussa 6.3. Marjo ajoi Portugalissa Sepon kakkoskuskina.

Posti ajoi taloudellisen ajon kokeessa parhaan tuloksen Portugalin kisassa. Tavoitteenamme onkin ajaa reiteillä taloudellisesti ja turvallisesti joka päivä. Kaikissa Postin ajoneuvoissa on ajotavan seurantalaitteet. Niiden avulla voidaan vähentää polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Kuljetusten ympäristötehokkuutta parannetaan myös tehokkaalla reittisuunnittelulla, kuljetusten yhdistelyllä sekä ympäristön huomioivalla ajotapakoulutuksella.