Posti aloittaa pakettien lauantaitoimitukset myös Jyväskylässä, Lahdessa ja Porissa

14.03.2018

– lauantaitoimituksen piirissä yli 40 % suomalaisista

Posti aloittaa syksyllä 2018 Jyväskylässä, Lahdessa ja Porissa pakettien toimitukset myös lauantaisin esimerkiksi markettien, kauppakeskusten ja taloyhtiöiden tiloissa sijaitseviin pakettiautomaatteihin ja Postin palvelupisteisiin.

Jo entuudestaan Posti toimittaa paketteja lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Turussa, Kuopiossa ja Seinäjoella. Syksyn jälkeen lauantaitoimituksen piirissä on jo lähes 2,3 miljoonaa suomalaista. Moni kuluttaja käy kaupoilla lauantaisin, jolloin verkkokauppaostokset voi kätevästi noutaa samalla reissulla.

Posti etsii jatkuvasti uusia verkkokaupan kehityskohteita ja haluaa tuoda entistä parempia ja tehokkaampia palveluja kuluttajille sekä verkkokauppiaille Suomessa. Uusimpana palveluna on taloyhtiöiden ja toimistojen tiloihin tulevat Smartpost-automaatit. Silloin verkkokauppaostokset saa suoraan jopa omaan kotirappuun.

Pääkaupunkiseudulla Posti aloittaa syksyllä 2018 saman päivän verkkokauppaostosten toimitukset kuutena päivänä viikossa. Kello 12 mennessä tilatut verkkokauppaostokset toimitetaan samana päivänä tilauksesta Postin automaatteihin.

Lisätietoa:

smartpost.fi
www.posti.fi/postit