Nimityksiä Postin viestinnässä

09.04.2018Posti Group Oyj:n viestinnässä on tehty kaksi uutta nimitystä. Postin viestintätiimin uudeksi esimieheksi (Head of Communications) on nimitetty 1.3.2018 alkaen Ulla Parviainen ja talousviestinnästä vastaavaksi viestintäpäälliköksi (Senior Communications Manager) on nimitetty 29.7.2018 alkaen FM Tiina Niemi.

Ulla on pitkän linjan viestintäammattilainen, jolla on kokemusta sekä julkishallinnosta että yritysmaailman eri sektoreilta. Postissa Ulla on toiminut useissa vastuullisissa viestintätehtävissä vuodesta 2006 alkaen, viimeksi mediasuhteista vastaavana.

-  Jo kaksitoista vuotta postilaisena, eikä yhtään tylsää päivää! On etuoikeus saada tehdä töitä upean tiimin ja eri tehtävissä työskentelevien lahjakkaiden työkavereiden kanssa. Postin suunta kääntyy voimallisesti logistiikka- ja palveluyritykseksi, jossa me kaikki olemme tehtävästä riippumatta asiakkaidemme sujuvamman arjen tekijöitä, sanoo Ulla.

Tiina on toiminut talousviestinnästä ja IR:stä vastaavana viestintäpäällikkönä rakennusyhtiö SRV:ssä vuodesta 2016 lähtien. Sitä aiemmin hän on työskennellyt LähiTapiolan viestintäpäällikkönä vuosina 2013-2016 ja useissa eri viestintätehtävissä Tapiola-ryhmässä vuosina 2004-2013. Hän on toiminut urallaan myös toimittajana mm. Helsingin Sanomissa, Kauppalehdessä, Aamulehdessä ja Ilkassa.

-  Odotan innolla sitä, että pääsen tekemään töitä Postilla tässä vaiheessa yhtiön muutosmatkaa. Postilla on ainutlaatuinen historia ja se on erittäin hyvin tunnettu brändi. Juuri nyt suomalaisten arki muuttuu vinhaa vauhtia, ja tämän vuoksi myös Postin liiketoiminta on mielenkiintoisessa käännekohdassa, sanoo Tiina.

Ulla ja Tiina raportoivat konsernin viestinnästä vastaavalle sidosryhmäjohtaja Timo Anttilalle. Talousviestinnässä Tiina raportoi matriisissa talous- ja rahoitusjohtaja Sari Helanderille.