Markus Kühn nimitetty konsernin strategiajohtajaksi

10.01.2018

KTM Markus Kühn on nimitetty konsernin strategiajohtajaksi.

Postilla vuodesta 2014 työskennellyt Markus Kühn siirtyy vuoden alussa uuteen tehtävään Paketti- ja logistiikkapalveluiden strategia- ja kehitysjohtajan paikalta. Tätä ennen hän työskenteli projektijohtajana Posti 5 -hankkeissa. Ennen Postia Kühn on työskennellyt muun muassa strategiakonsulttina Deloittella ja Capgemini Consultingilla sekä maajohtajana Plandentilla Planmeca-ryhmässä.

- Postin toimintaympäristö on suuressa muutoksessa. Jatkamme voimakasta uudistumista ja asiakaskokemuksen parantamista. Suurin kasvumahdollisuus on verkkokaupassa, joka kasvaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Toivotan Markukselle onnea ja menestystä uudessa tehtävässä, sanoo Postin CFO Sari Helander.

Markus kertoo ottavansa tehtävän vastaan innolla. Postin liiketoiminta on historiallisessa ja mielenkiintoisessa käännekohdassa.

- Paketti- ja logistiikkapalvelujen osuus liikevaihdosta oli viime vuoden kolmannella neljänneksellä jo suurempi kuin perinteisten postipalvelujen. Vaikka osoitteellisten kirjeiden volyymi laskee, verkkokauppa ja digitalisaatio tarjoavat meille suuria kasvumahdollisuuksia. On äärimmäisen kiehtovaa olla varmistamassa suomalaisille sujuvampi arki ajamalla Postia kohti entistäkin asiakaslähtöisempää, kannattavampaa ja teknologiaa tehokkaasti hyödyntävää postin, logistiikan ja verkkokaupan ja palveluyritystä, hän toteaa.

Kühn raportoi tehtävässään Sari Helanderille.