Lidleihin asennetaan lisää Smartpost-automaatteja – ”Helpotusta asiakkaidemme arkeen”

02.11.2018

Yhä useammassa Lidlissä on pian pakettiautomaatti, kun viiteentoista Lidl-myymälään eri puolilla Suomea asennetaan vuoden loppuun mennessä Postin Smartpost-automaatit. Ensimmäiset uudet automaatit asennetaan jo tällä viikolla Järvenpään, Vantaanportin ja Kouvolan Tornionmäen myymälöihin.

Posti Smartpost

Lidl asennuttaa myymälöihinsä lisää Postin Smartpost-automaatteja. Pakettiautomaatteja on ennestään 32 myymälässä, ja vuoden loppuun mennessä asennetaan uudet automaatit viiteentoista myymälään eri puolilla Suomea. Uudet automaatit asennetaan juuri joulukaupan kynnyksellä. Lidlissä palvelu nähdään arvokkaana ja arkea helpottavana lisänä asiakkaille.

– Meillä on hyviä kokemuksia Smartpost-automaateista ja niitä käytetään myymälöissämme ahkerasti. Entistä useammalla asiakkaallamme on jatkossa mahdollisuus tilata verkko-ostoksensa automaattiin ja noutaa ne kätevästi kauppareissun yhteydessä, projektipäällikkö Jussi Hulkko Lidlistä kertoo.

Lidlissä uskotaan, että verkon kautta tilattavilla tuotteilla ja palveluillla on jatkossa entistä suurempi rooli päivittäistavarakaupassa. Pakettiautomaattiin voi tilata verkko-ostoksia tai muita paketteja ja noutaa ne kauppareissun yhteydessä juuri silloin kuin itselle sopii. Automaatista voi myös lähettää paketteja ja palauttaa verkko-ostoksia.

– Tällaiselle lisäpalvelulle on ollut selvästi kysyntää ja ensi vuonna tulemme asentamaan lisää automaatteja. Esimerkiksi kaikki ensi vuonna avattavat uudet myymälät tulevat saamaan Smartpost-automaatit, Hulkko jatkaa.

– Suomalaisille kuluttajille pakettiautomaateista on tullut helppouden ja ilta- ja viikonloppukäytön vuoksi lyhyessä ajassa suosituin verkkokauppaostosten noutopaikka. Olemme iloisia siitä, että kuluttajat saavat verkkokauppaostoksensa kätevästi noudettua kauppareissun yhteydessä yhä useammasta Lidlistä, sanoo Postin verkkokaupan konsepteista vastaava johtaja Ville Vasaramäki.

Smartpost-automaatit asennetaan seuraaviin Lidl-myymälöihin vuoden loppuun mennessä:

Järvenpää
Kouvola-Tornionmäki
Vantaa-Vantaanportti
Helsinki-Redi
Paimio
Kirkkonummi
Turku-keskusta
Karjaa
Espoo-Entresse
Espoo-Laajalahti (myymälä avataan marraskuussa)
Helsinki-Sörnäinen
Turku-Lauste (myymälä avataan joulukuussa)
Porvoo-Näsi
Oulu-keskusta
Oulu-Karjasilta

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee 5200 henkilöä. 177 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista ja yrityksestä osoitteessa lidl.fi.