Kokkolaan avattiin uusi Postin pakettiautomaatti

05.02.2018

Kokkola sai viidennen pakettiautomaatin, kun S-market Kallentoriin (Pitkänsillankatu 15, 67100 Kokkola) avattiin 26.1.2018 uusi pakettiautomaatti.

Asiakkaat pitävät IROResearchin toteuttaman tutkimuksen mukaan Postin pakettiautomaatteja helppoudessa, nopeudessa ja aukioloajoissa maan parhaimpina pakettien noutopaikkoina. Postin palvelupisteverkostossa on maanlaajuisesti 550 pakettiautomaattia.

Kokkolassa palvelee juuri avatun pakettiautomaatin lisäksi neljä muuta Postin pakettiautomaattia:

Minimani Kokkola, Tehtaankatu 43, 67105    KOKKOLA
Sale Hakatori, Torikatu 12, 67105 KOKKOLA
K-Citymarket Kokkola, Heinolankaari 9, 67105 KOKKOLA
Prisma Kokkola, Prismantie 1, 67705 KOKKOLA

K-Supermarket Kokkolassa (Rautatienkatu 10) on Postin yhteydessä myös Smartpost-automaatti.

Verkko- ja mobiilipalvelut sujuvaan lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Pakettien vastaanottamisessa auttaa Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion paketin perilletulopäivästä ja kellonajasta. Jos on tilannut lähetyksen Postin pakettiautomaattiin, sovellus ilmoittaa lähetyksen saapuneen ja kertoo lokerokoodin pakettiautomaatille. Posti-mobiilisovelluksen voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta.

Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi ja jättää paketin postiin tai pakettiautomaattiin uudella Helposti-koodilla www.posti.fi/lahettaminen

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla: www.posti.fi/postit